![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, My PC darabok ki minden alkalommal kapcsolja be? Amikor újraindítja jutok 5 lehetőségek, de amit egy kiválasztott csak újraindítja magát, és visszatér az azonos képernyőn? Bárki van valami ötleted, hogy hogyan lehet javítani? Thanks a gyors válasz lenne nagy:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Define "cuts out"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van a képernyőn, hogy "A Windows indítása normális" boot biztonságos üzemmód ", stb stb?
|
| |||
| |||
| Idézet:
Anyone got any ideas? |
|
| |||
| |||
| Alapvetően azt újraindul és visszatér ugyanahhoz a képernyőn újra és újra. |
|
| |||
| |||
| Egyszerű fix. Le kell ásni a Windows XP-lemezt, boot-hoz, és futtasd a javítást. Azt hiszem ön futó XP, és a lemez? |
|
| |||
| |||
| Ja igen, hogyan tudom futtatni javítás? Sajnos nem túl jó a gépen. |
|
| |||
| |||
| OK, Tegye a CD-t, és indítsa újra a számítógépet. Látnia kell egy üzenetet, hogy azt mondja, "nyomja meg a gombot a boot-CD" Hát igen, és várjunk a setup betölteni. Akkor ugorjunk az első javítás a beállítást, majd nyomja meg az F8 elfogadja a licencszerződést, és várjunk. Miután a setup Beolvasott az Ön hardrives meg fog kínálni egy javítási lehetőség. Erre a célra. Minden adat ugyanaz marad csak a sérült fájlokat is ki kell cserélni. Legyen óvatos, hogy nem olyan formában, vagy törölje a partíciót, akkor elveszíti minden. |
|
| |||
| |||
| Rendben, köszönöm. Én ezt a lemezt ma. Van három opitions, 1: Reinstalll Windows? 2: Javítás ablakok 3: Kilép nélkül csinál semmit. Amit nem pontosan mit is mondott valamit, de ezek a vonalak mentén. Kiválasztottam javítási és ablakok megnyitása parancsot. Ez a jog, és ha igen, mit csináljak majd? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Kiválaszthatja 1-újratelepítéséhez ablakok, majd kövesse az opciók, mint te, hogy az utolsó rész, hogy ad egy második lehetőséget a javításra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC újraindítása a leállítás ... | CODMW | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 5, 2009 11:39 |
| Fekete képernyõ Start-Up - Laptop | ashley1 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Augusztus 25, 2009 14:42 |
| Piros vonalak Down My Laptop Screen. és nincs kezdete Számítógép! Please Help | captainchops | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Augusztus 22, 2009 16:21 |
| Laptop csak induló Windows rossz shutdown képernyő | walker74 | Általános fémáru Chat | 5 | 21. december 2008 12:40 |
| Újrakezdi önmagában (ha eddig) és BSOD | Buchanan | Általános fémáru Chat | 14 | 2. Szeptember 2007 17:35 |
| Téma eszközök | |
| |