![]() |
|
| |||
| |||
| הי, חתכים את המחשב שלי בכל פעם שאני להפעיל אותו? כאשר אותו מחדש אני מקבל 5 אופציות אבל לא משנה מה אני בוחר אחד זה פשוט מחדש את עצמו ואת חוזרת לאותו מסך?? כל אחד יש לך רעיונות כיצד אני יכול לתקן את זה?? תודה תגובה מהירה יהיה נהדר:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגדר 'חתכים החוצה'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם המסך אומר "להפעיל את Windows באופן רגיל" "האתחול לתוך מצב בטוח" וכו 'וכו'?
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כל אחד יש לך רעיונות? |
|
| |||
| |||
| בעיקרון אותו מחדש ו יחזור לאותו המסך שוב ושוב. |
|
| |||
| |||
| פשוט לתקן. אתה צריך לחפור את הדיסק של Windows XP, אתחול למעלה ממנה ולהפעיל את התיקון. אני לוקח את זה אתה מפעיל XP ו יש לך דיסק? |
|
| |||
| |||
| כן אני עושה, איך אני מפעיל לתקן? מצטער מאוד לא טוב עם מחשבים. |
|
| |||
| |||
| אישור, הכנס את התקליטור של ולהפעיל מחדש את המחשב. אתה אמור לראות הודעה האומרת 'הקש כל-Key to boot from CD' האם כך ומחכה כדי לטעון את תוכנית ההתקנה. אז דלג על התיקון הראשון ולאחר מכן הקש על F8 אפשרות לקבל את הסכם רישיון ולהמתין. לאחר תוכנית ההתקנה יש סריקת hardrives שלך הוא מציע לתקן את האפשרות השנייה. לעשות את זה. כל הנתונים לא ישתנו רק את הקבצים פגום יוחלף. תיזהר לא לעשות פורמט או למחוק מחיצה, תאבד את הכל. |
|
| |||
| |||
| טוב תודה. עשיתי את זה לשים דיסק היום. יש לי שלושה opitions, 1: Reinstalll Windows? 2: תיקון Windows 3: יציאה בלי לעשות שום דבר. Thats לא בדיוק מה שהוא אמר משהו אבל לאורך שורות אלו. אני הנבחר לתקן את Windows והוא פתח שורת פקודה. האם זה צודק, אם כך, מה עלי לעשות משם? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה בוחר 1-Windows מחדש, ולאחר מכן בצע את האפשרויות, כפי שאתה מקבל את החלק האחרון הוא יתן לך אפשרות לתקן השנייה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעלה מחדש של המחשב על כיבוי ... | CODMW | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 5 נובמבר 2009 11:39 |
| מסך שחור ב Start-Up - מחשב נייד | ashley1 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 25 אוגוסט 2009 14:42 |
| קווים אדומים Laptop הורדתי את המסך. ואף אחד התחלה של המחשב! אנא עזור | captainchops | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 22 אוגוסט 2009 16:21 |
| Laptop לקפוץ רק ב-Windows רע כיבוי המסך | walker74 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 21st דצמבר 2008 12:40 |
| לפי עצמה מחדש (פעם אחת עד כה) ו BSOD | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 2 ספטמבר 2007 17:35 |
| שרשרת כלים | |
| |