![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano PC gabalus iš ne kiekvieną kartą aš ją įjungti? Kai jis paleidžiamas gausiu 5 puslapį, bet kokia viena pasirinkti tai tiesiog pats paleidžiamas ir grįžta į tą patį ekraną? Anyone got any ideas, kaip galėčiau tai pataisyti? Ačiū Greitas atsakymas būtų labai gerai:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nustatykite "gabalų out"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ekrano sakydamas "normaliai paleisti Windows" paleidimo į Safe Mode "ir tt ir tt?
|
| |||
| |||
| Citata:
Anyone got any ideas? |
|
| |||
| |||
| Iš esmės jis paleidžiamas ir grįžta į tą patį langą ir vėl. |
|
| |||
| |||
| Paprasta nustatyti. You need to dig out your Windows XP diską, paleisti, iš to ir vykdyti remontą. Aš manau dirbate XP ir yra diske? |
|
| |||
| |||
| Taip darau, kaip man paleisti remontas? Atsiprašome nėra labai geras su kompiuteriais. |
|
| |||
| |||
| Gerai Įdėkite CD ir perkraukite kompiuterį. Turėtumėte pamatyti pranešimą, kuriame rašoma: "paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš kompaktinio disko" Ar taip ir laukti setup parsisiuntimui. Tada aplankykite pirmoji remonto variantą paspauskite F8 sutikti licencijos sutartį ir laukti. Kai Installer nuskaityti jūsų hardrives bus siūlomi antroje remonto variantą. Tai padaryti. Visi duomenys išliks tas pats tik sugadinti failai bus pakeisti. Būkite atsargūs, kad tai formato arba ištrinti skirsnį, prarasite viską. |
|
| |||
| |||
| Gerai ačiū. Aš įdėti šį diską šiandien. Turiu tris opitions, 1: Reinstalll langus? 2: pataisyti Windows 3: Baigti neatliekant nieko. Thats not, ką ji sakė, bet kažkas palei tas linijas. Mane pasirinko pataisyti Windows ir atidaryti komandų eilutę. Ar teisingai, ir jei taip, tai ką daryti, iš ten? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Galite pasirinkti 1-naujo įdiegti Windows, tada atlikite variantų, kaip jums į paskutinę dalį, jis duos jums antrą galimybę remontas. |