![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Datoru samazinājumu veic pēc katru reizi, kad es to ieslēgtu? Kad tas restartējas man 5 iespējas, bet kāds man izvēlēties tā vienkārši restartējas pati un nāk atpakaļ uz paša ekrāna? Kāds got any ideas to, kā es varu salabot? Paldies ātra atbilde būtu liels:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definēt "izcirtņi out '
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ekrāns sakot "start windows parasti" boot uz drošu mode "etc etc?
|
| |||
| |||
| Quote:
Kāds got any ideas? |
|
| |||
| |||
| Būtībā tas restartējas un nāk atpakaļ uz paša ekrāna atkal un atkal. |
|
| |||
| |||
| Vienkāršā fiksēt. Jums nepieciešams izrakt no Windows XP disku, boot up no tā un vada remonts. Es tā jūs strādājat ar XP un ir disks? |
|
| |||
| |||
| Yeah i do, kā es varu palaist remonts? Atvainojiet nav ļoti labi ar datoriem. |
|
| |||
| |||
| OK, Ievietojiet kompaktdisku un restartējiet datoru. Jums būtu jāredz ziņojums, kurā teikts "nospiediet jebkuru-key to boot no CD" Darīt un jāgaida setup ielādēt. Izlaidiet pirmo remonta risinājums tam nospiediet F8 pieņemt licences līgums un gaidīt. Kad uzstādīšana ir skenētu jūsu hardrives tā radīs otrās remonts iespēju. Izdarīt. Visi dati paliks pats tikko korumpētiem faili tiks aizstāti. Esiet uzmanīgi to nedarīt formātā vai izdzēst nodalījumu, jūs zaudēsiet visu. |
|
| |||
| |||
| Labi thanks. I did nodot šī diska šodien. Man trīs opitions, 1: Reinstalll logi? 2: Remonts logi 3: Exit bez nedarīšana. Tas ir ne tieši to, ko teica, bet kaut kas pa šo līniju. Es izvēlētos Remonts logi un to atvērt komandrindas. Vai šīs tiesības un, ja jā, ko man darīt, no turienes? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Izvēlaties 1-pārinstalēt windows, tad pēc iespējas, kā jums to pēdējā daļā tas dos jums otrā iespēja atgūties. |