![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, My PC krátenie v každej dobe som sa zase na to? Keď sa to restartuje chápem 5 možností, ale čokoľvek som ju vybrať len sám reštartuje a vráti sa v rovnakej obrazovke? Každý, kto má nejaké názory na to, ako to môžem vyriešiť? Vďaka rýchla odpoveď by bolo super:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definujte 'kusy z'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je obrazovka s tým, že "systém Windows spustiť normálne" "spustiť v núdzovom režime" atď, atď?
|
| |||
| |||
| Citácia:
Každý, kto má nejaké názory? |
|
| |||
| |||
| V podstate sa reštartuje a vráti sa v rovnakej obrazovke znovu a znovu. |
|
| |||
| |||
| Jednoduché opraviť. Musíte vykopat vaše Windows XP disk, spustiť z neho a spustiť opravu. Beriem to běží XP a disky? |
|
| |||
| |||
| Áno aj to, ako môžem spustiť opravu? Je mi ľúto nie je moc dobré s počítačom. |
|
| |||
| |||
| OK Vložte disk CD a reštartujte počítač. Mali by ste vidieť správu, ktorá hovorí, '-stlačením ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD-ROM' Tak a čakať na nastavenie načítať. Potom preskočte prvú možnosť opravy potom stlačte kláves F8 prijmite licenčnú zmluvu a čakať. Akonáhle je skenovaná nastavenia pre vaše hardrives jej ponúkne druhá možnosť opravy. Urobte to. Všetky dáta zostanú rovnaké len poškodené súbory budú nahradené. Dávajte pozor, nie je to formát, alebo odstrániť oddiel, stratíte všetko. |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka. Urobil som dať tento disk do dnes. Mám tri opitions, 1: Reinstalll okna? 2: Oprava okien 3: Exit, bez toho, aby robili čokoľvek. To nie je zrovna to, čo povedal, ale niečo pozdĺž týchto liniek. I vybrané Oprava okien a otvorenie príkazového riadku. Je toto právo a ak áno, čo mám robiť tam? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Zvolíte-1-preinštalovať systém Windows, potom postupujte podľa možností, ako sa dostanete do poslednej časti sa vám druhá možnosť opravy. |