![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Мој ПЦ пресијеца на сваки пут кад сам га на? Када сам га поново добити 5 опција, али све што сам једном изаберите само рестартује сама и враћа се на исто екрану? Било ко је добио било који идеја како ЈА моћи шкрипац данашји? Хвала брзи одговор би био велики:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дефинирај 'цутс оут'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је екран говорећи: "покретање система Уиндоус нормално" "боот у сафе моде", итд итд?
|
| |||
| |||
| Куоте:
Било ко је добио било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Углавном га поново покреће и враћа се на екрану исти опет и опет. |
|
| |||
| |||
| Симпле поправити. Треба да се ископати ваше Уиндоус КСП диск, чизма сеттле од њега и покрените поправку. Ја га имате КСП и имате диск? |
|
| |||
| |||
| Да ми је чинити, како могу да покренем репаир? Нажалост не јако добра са рачунарима. |
|
| |||
| |||
| ОК, Ставите у ЦД-у и поново покрените рачунар. Требало би да видите поруку која каже 'притисните било који кључ за чизма фром ЦД' Учинити и сачекајте сетуп то учитавање. Тада прескочити прву опцију поправку притисните Ф8 прихвати споразум и дозволе сачекајте. Када је сетуп за ваше скениране хардривес она ће понудити други поправку опцију. Учини то. Сви подаци ће остати исти само покварити датотеке ће бити замијењена. Будите опрезни да не учините формат или обрисати партицију, изгубићете све. |
|
| |||
| |||
| Ок хвала. Ја сам ставио овај диск у данас. Имам три опитионс, 1: Реинсталлл прозора? 2: Санација прозора 3: Ексит без радим ништа. Тај није тачно оно што је рекао, али нешто уз оне линије. Сам одабрао Поправка прозора и отварање командне линије. Да ли је то право и ако је тако што ми је чинити даље? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ви бирате 1-наново Уиндоус, а затим следите опције, као што сте добили на последњи део то ће вам дати другу могућност за поправку. |