![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мій комп'ютер вирізає на кожного разу його включити? При перезапуску я отримую 5 варіантів, але хтось ні її вибрати тільки перезавантаження себе і повертається в той же екран? Кого-небудь є будь-які ідеї, як я можу це виправити? Завдяки швидким відповіддю було б здорово:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Визначити 'вирізає'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Розташований екран, кажучи "Пуск" звичайно "," завантажитися в безпечному режимі "і т.д. і т.п.?
|
| |||
| |||
| Цитата:
Кого-небудь є будь-яка ідея? |
|
| |||
| |||
| В основному це перезапускається і повертається в той же екран знову і знову. |
|
| |||
| |||
| Просте виправлення. Вам потрібно відкопати ваше Windows XP з диска, завантажити з неї і запустити ремонту. Я вважаю, що ви працюєте в XP і диск? |
|
| |||
| |||
| Та мені робити, як я можу працювати на ремонті? На жаль, не дуже добре з комп'ютерами. |
|
| |||
| |||
| ОК, Вставте компакт-диск В і перезавантажте комп'ютер. Ви повинні побачити повідомлення "натисніть будь-яку-клавішу для завантаження з компакт-диска ' Зробіть так і чекати встановлення до навантаження. Потім пропустіть перший варіант ремонту та натисніть F8 прийняти умови ліцензійної угоди і чекати. Після установки перевірила для hardrives він пропонуватиме другий варіант ремонту. Це зробити. Всі дані залишаться колишніми тільки пошкоджені файли будуть замінені. Будьте обережні, щоб не робити форматування або видалення розділу, ви втратите все. |
|
| |||
| |||
| Ладно спасибо. Я поклав цей диск сьогодні. Я отримав три opitions, 1: Reinstalll Windows? 2: Ремонт вікон 3: Вихід, не роблячи нічого. Thats НЕ те, що вона говорить, але щось з цих напрямків. Я вибрав ремонт вікон і відкрити командний рядок. Чи правильно це і якщо так, що мені робити звідти? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви обираєте 1-перевстановити Windows, потім йдуть параметри, як ви дійдете до останньої частини він дасть вам другий варіант відновлення. |