mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Please help!

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 10, 2008, 09:14
Naujas Narys

Default Please help!

Hello:)

Turiu Windows Vista "ir nuo sistemos konfigūracijos, mano kompiuteris prasidės atrankinis pradėti. Tačiau, jei aš pakeisiu tai normalus pradėti, kompiuteris bus automatcially pažymėti saugaus įkrovos lange. Man buvo įdomu, ar kas nors žinojo, kaip pradėti įprastu režimu be saugaus boot?

Many thanks!

Old Gegužė 10, 2008, 10:13
Moderatorius Grupė

Default Please help!

Leidžia pažvelgti HJT Prisijungti pamatyti, kas gali sukelti šis.
Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
  • Dukart spustelėkite HJTInstall.
  • Spauskite Įdiegti mygtuką.
  • Jis bus automatiškai vieta HJT į C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe
  • Po install, HijackThis turėtų atverti jums.
    • Uždaryti HijackThis ir pervadinti.
    • Eikite į C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite HijackThis.exe pasirinkite Pervadinti
    • Įveskite sniper.exe paspauskite Registracija
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant sniper.exe pasirinkite Siųsti > Desktop (Sukurti nuorodą)
  • Nuo darbastalio atidaryti HijackThis.
  • Jei naudojate "Windows Vista", Dešiniuoju pelės mygtuku ir Vykdyti kaip administratorius
  • Spauskite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą
  • HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad.
  • Nukopijuokite ir įklijuokite visą turinį Prisijunkite savo pranešimą.
    • Ne turi nustatyti HijackThis nieko nėra. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.
Pastaba Nors mes pervadintas HijackThis Snaiperis, mes vis dar galime kreiptis į jį kaip HijackThis arba HJT.

Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.