![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вероятно един тъп или прост въпрос, но аз не знам, така съм питам. Аз бях чувал за двойствен обувка и аз също чу тройна обувка така има ли Quattro начално инсталиране 4 ОС на системата? В момента един от моите много системи Имам (Да знам, че звучи като компютърна Geek ); Е двойно booted с Ubuntu + Windows Vista, но сега искам Windows XP & се надяваме, че Windows 7 Отивам на нея .. Това възможно ли е?Аз съм още обмисля правиш, че с моя лаптоп имам, както и че също така е възможно за лаптопи? или лаптоп зависи от какъв вид лаптоп имате? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не виждам защо да не са толкова много, колкото искате, дисково пространство, позволяващ.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) | ryannathans | Windows операционни системи | 12 | 11 Юли 2009 07:42 |
| "Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 юни 2009 23:28 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ | trayde | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 07:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |