![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Asi hloupá otázka nebo jednoduché ale nevím, tak jsem požádala. Slyšel jsem, duální boot a jsem také slyšel o třílůžkový boot tak existuje quattro boot instalaci OS 4 na systém? V současné době jeden z mých mnoha systémů mám (jo já vím, i zvuk, jako je počítačový geek ), Je dvojí nastartoval s ubuntu + Windows Vista, ale teď chci Windows XP & Windows 7 Beta snad na to .. Je to možné?Jsem dokonce zvažuje, že děláte s mým notebooku jsem stejně tak je možné, že i pro notebooky? nebo notebooku závisí na tom, jakou máte notebook? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevidíte důvod, proč nemůžete mít tolik, kolik chcete, disku dovoluje.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) | ryannathans | Operační systémy Windows | 12 | 11. července 2009 07:42 |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Thread Nástroje | |
| |