menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Je možné Quattro Zavádecí?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. dubna 2009, 11:27
Člen Skupina

Default Je možné Quattro Zavádecí?

Asi hloupá otázka nebo jednoduché ale nevím, tak jsem požádala.

Slyšel jsem, duální boot a jsem také slyšel o třílůžkový boot tak existuje quattro boot instalaci OS 4 na systém?

V současné době jeden z mých mnoha systémů mám (jo já vím, i zvuk, jako je počítačový geek ), Je dvojí nastartoval s ubuntu + Windows Vista, ale teď chci Windows XP & Windows 7 Beta snad na to .. Je to možné?

Jsem dokonce zvažuje, že děláte s mým notebooku jsem stejně tak je možné, že i pro notebooky? nebo notebooku závisí na tom, jakou máte notebook?

Thanks in advance.
Old 22. dubna 2009, 13:30
Administrátor Skupina

Default Je možné Quattro Zavádecí?

Nevidíte důvod, proč nemůžete mít tolik, kolik chcete, disku dovoluje.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) ryannathans Operační systémy Windows 12 11. července 2009 07:42
"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" gramble Obecné Software Chat 1 8 června 2009 23:28
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí trayde Operační systémy Windows 4 18. března 2009 07:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.