![]() |
|
| |||
| |||
| Μάλλον ανόητη ή απλή ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω τόσο Είμαι ζητώντας. Έχω ακούσει για διπλή εκκίνηση και έχω επίσης ακούσει για το τριπλό εκκίνησης ώστε υπάρχει Quattro εκκίνησης εγκατάσταση 4 OS σε ένα σύστημα; Σήμερα ένα από τα πολλά συστήματα που έχω (ναι το ξέρω, μου ακούγεται σαν ένας υπολογιστής geek )? Είναι διπλή εκκίνηση με ubuntu + Windows Vista, αλλά τώρα θέλω Windows XP και Windows 7 Beta ελπίζουμε σε αυτό .. Είναι αυτό εφικτό;Είμαι ακόμη και θεωρώντας ότι με αυτόν τον φορητό υπολογιστή μου, έχω και έτσι, επίσης, ότι είναι δυνατόν για φορητούς υπολογιστές; ή laptop εξαρτάται από το είδος των laptop έχετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν βλέπω γιατί δεν μπορείτε να έχετε όσες θέλετε, χώρο στο δίσκο που επιτρέπει.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης | elanorbreton | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) | ryannathans | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11 Ιουλ 2009 07:42 |
| "Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" | gramble | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 8 Ιουν 2009 23:28 |
| Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε | hbees888 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25η Μαΐου 2009 23:01 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |