![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vjerojatno glupo ili jednostavno pitanje, ali ne znam kako sam molba. Ja sam čuo za dual boot i također sam čuo triple boot tako postoji Quattro boot instalirate 4 OS na sustav? Trenutno je jedan od mojih mnogim sustavima imam (yeah I know, I zvuk poput računalo geek ); Je dual booted sa ubuntu + Windows Vista, ali sada želim Windows XP & Windows 7 Beta izgledno na njemu .. Je li to moguće?Ja sam čak i da radi s obzirom na moj laptop imam te na taj način moguće je da je za laptop? laptop ili je ovisna o kakvoj se laptop imate? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne vidim zašto ne možete imati koliko god želite, diskovni prostor dozvoljava.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NEĆE BOOT? (Potreba za Access Boot.ini) | ryannathans | Windows Operating Systems | 12 | 11. srpnja 2009 07:42 |
| "Reboot ili pravilan odabir boot uređaja ili umetnite boot medij uređaja" | gramble | Općenito Software Chat | 1 | 8. lipnja 2009 23:28 |
| Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati | hbees888 | Windows Operating Systems | 1 | 25. svibanj 2009 23:01 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Thread Tools | |
| |