![]() |
|
| |||
| |||
| כנראה טיפש או שאלה פשוטה אך אני לא יודע אז אני שואל. אני כבר שמעתי על אתחול כפול ואני כבר שמעתי גם משולש של האתחול כך יש quattro אתחול 4 התקנת מערכת ההפעלה של המערכת? בשלב אחד שלי יש לי הרבה מערכות (כן אני יודע, אני נשמע כמו מחשב חנון ); היא כפולה booted עם Ubuntu + Windows Vista אבל עכשיו אני רוצה אני מקווה Windows XP & Windows 7 Beta על זה .. האם זה אפשרי?אני אפילו שוקל לעשות זאת עם המחשב הנישא שלי, יש לי גם כן, כך זה אפשרי גם עבור מחשבים ניידים? או הנייד היא תלויה איזה סוג של מחשב נייד יש לך? תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה לא רואה למה לא יכולות להיות כמה שרק תרצה, המתיר את שטח הדיסק.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th יולי 2009 07:42 |
| "הפעלה מחדש או בחר ראוי להכניס התקן האתחול או האתחול מדיה התקנים" | gramble | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 יוני 2009 23:28 |
| לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין | hbees888 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 במאי 2009 23:01 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| שרשרת כלים | |
| |