![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikriausiai kvailas ar paprastą klausimą, bet aš nežinau, kad aš paklausti. Girdėjau, dvigubos įkrovos ir aš taip pat išgirsti apie Triple boot, kad yra ten quattro boot diegiant 4 OS sistemai? Šiuo metu viena iš mano daugelio sistemų turiu (Yeah I know, I skamba kompiuterio Geek ); Yra dviejų įkrautas su ubuntu + windows vista bet dabar noriu "Windows XP" ir tikėkimės "Windows 7 Beta it .. Ar tai įmanoma?Aš net atsižvelgiant sekasi su mano nešiojamas Aš taip pat taip yra, kad taip pat įmanoma, nešiojamuosius kompiuterius? ar nešiojamas priklauso kokios nešiojamas turite? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negalima suprasti, kodėl tu negali turėti tiek, kiek norite, disko vietos leidžiama.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition WON'T BOOT? (Reikia naudotis Boot.ini) | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 12 | 11 liepa 2009 07:42 |
| "Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas | gramble | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 birželis 2009 23:28 |
| Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti | hbees888 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 25, 2009 23:01 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Temos įrankiai | |
| |