![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм с Windows XP Professional SP1. Макар \ аз се опитвах да се инсталира драйвер за принтер HP ми бях в състояние да го направи и се taold Трябва да проверя моя компютър за актуализации и инсталира them.So проверих моя компютър и там бяха upadtes висящо. Започнах изтегляне и инсталиране на тях, но в края грешка съобщение излезе казва: "Две части не може да бъде инсталирана", актуализации неуспешно. Какво мога да направя сега? Моля някой има някаква идея? Аз съм в състояние да се актуализират и инсталирате драйвера ми също. Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Когато се опитах актуализирането си отидете на Старт> Всички програми> Windows Update:? |
|
| |||
| |||
| Да, отидох да Старт -> Всички Програми -> Windows актуализации |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои актуализации няма да работи wiyh SP1. Може да се наложи да инсталирате SP2, преди да можете да получите всички актуализации.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Добре Почти там: Сега не мога да Изтеглете Windows да извършват автоматични актуализации? | нов | Windows операционни системи | 2 | 3 юни 2009 09:07 |
| Когато моят компютър прави автоматична актуализация, тя винаги ... | broonie | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 14:39 |
| Проблем след инсталиране на Windows Update автоматично | taffyjenks | Windows операционни системи | 5 | 27 Авг 2008 10:45 |
| Автоматични актуализации! | craiig | Windows операционни системи | 2 | 27 април 2008 11:00 |
| Windows актуализации не се инсталира | Lukee12 | Windows операционни системи | 7 | 27-ми септември 2007 19:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |