menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Problém s stahování a instalaci automatických aktualizací v XP

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2008, 05:49
Nový člen skupiny

Default Problém s stahování a instalaci automatických aktualizací v XP

Ahoj,
Já používám Windows XP Professional SP1. Zatímco \ Snažil jsem se nainstalovat ovladač pro moji HP tiskárnu jsem byl schopen udělat a bylo taold Potřebuji zkontrolovat počítač a nainstalovat aktualizace them.So jsem mého PC a tam byly upadtes čeká. Začal jsem stahovat a instalovat, ale na konci chybové hlášky vyšel rčení: "Dvě složky nelze nainstalovat", aktualizace se nezdařila. Co můžu dělat? Prosím, někdo vůbec? Jsem schopen aktualizovat a nainstalovat také řidiče. Pomoc by byla velmi oceňovány.
Old 5. června 2008, 08:02
Dárce Skupina

Když jste se pokusili aktualizovat jste jít na Start> Všechny programy> Windows aktualizace:?
Old 5. června 2008, 09:23
Nový člen skupiny

Ano, šel jsem na Start -> Programy -> Windows Update
Old 5. června 2008, 10:15
Dárce Skupina

Některé aktualizace nebude fungovat wiyh SP1. Možná se budete muset nainstalovat SP2, než budete moci získat veškeré aktualizace.

Můj systém: Mcbee c2d

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Základní deska:
Asus P5W DH Deluxe -
Paměť RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Grafické karty (s):
XFX 7600GT xxx
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Samsung320Gb,
Optická mechanika (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Chlazení:
AC Mrazničkou 7 Pro
Síť / Internet:
Domácí sítě kabelové a bezdrátové. B
Monitor (s):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operační systém (y):
Windows XP Home SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ok skoro tam: Teď už nemůže dostat Windows provést Automatické aktualizace? nový Operační systémy Windows 2 3. června 2009 09:07
Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... broonie Office & Aplikace 1 21. listopadu 2008 14:39
Problém, protože instalace automatických aktualizací systému Windows taffyjenks Operační systémy Windows 5 27. Srpen 2008 10:45
Automatické aktualizace! craiig Operační systémy Windows 2 27. dubna 2008 11:00
Ne instalaci aktualizací systému Windows Lukee12 Operační systémy Windows 7 27. Září 2007 19:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.