![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι με τη χρήση των Windows XP Professional SP1. Ενώ \ i προσπαθούσε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για τον εκτυπωτή HP ήμουν σε θέση να το κάνουμε και ήταν taold Θέλω να ελέγχει τον υπολογιστή μου για να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις και them.So έλεγξα τον υπολογιστή μου και υπήρχαν εκκρεμείς upadtes. Άρχισα το κατέβασμα και την εγκατάσταση τους, αλλά στο τέλος βγήκε το μήνυμα λάθους που λέει: "Δύο συστατικά δεν μπορεί να εγκατασταθεί", ενημερώσεις απέτυχε. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Παρακαλώ όποιος έχει καμία ιδέα; Είμαι σε θέση να ενημερώσει και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης μου επίσης. Βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| Όταν προσπάθησε ενημέρωση έκανε πας στο Έναρξη> Όλα τα προγράμματα> Windows Update:? |
|
| |||
| |||
| Ναι, πήγα στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> ενημερώσεις των Windows |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορισμένες ενημερώσεις δεν θα λειτουργήσει wiyh SP1. Ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε SP2 πριν μπορείτε να πάρετε όλες τις ενημερώσεις.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ok Σχεδόν Υπάρχει: Τώρα δεν μπορείτε να πάρετε τα Windows εκτέλεσης Αυτόματες ενημερώσεις; | νέος | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 3η Ιουν 2009 09:07 |
| Όταν το PC μου κάνει την αυτόματη ενημέρωση, πάντα ... | broonie | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 14:39 |
| Πρόβλημα, δεδομένου ότι η εγκατάσταση αυτόματου Windows Update | taffyjenks | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Αυγ 2008 10:45 |
| Αυτόματες ενημερώσεις! | craiig | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 27 Απρ 2008 11:00 |
| Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows δεν εγκατάσταση | Lukee12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 27η Σεπ 2007 19:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |