manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Problem s preuzimanjem i instaliranjem automatskog ažuriranja na XP

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2008, 05:49
Novi član grupe

Default Problem s preuzimanjem i instaliranjem automatskog ažuriranja na XP

Zdravo,
Ja sam koristeći Windows XP Professional SP1. Dok \ sam bio težak to uvesti koga u službu vozač za moj printer HP sam bio u mogućnosti to učiniti i bilo mi je potrebno taold provjeriti moj pc za instaliranje ažuriranja i them.So JA ček moj pc i tamo su bili upadtes tijeku. Počela sam preuzimate i instalirate ih ali na kraju poruke o pogrešci iziđoh rekavši: "dvije komponente nije moguće instalirati", nadogradnje nije uspjelo. Što mogu učiniti sada? Molimo vas da svatko imati bilo koji ideja? Ja sam nesposoban to ažurirati upravljački program i instalirati moj također. Pomoć će biti mnogo poštovati.
Old 5. lipnja 2008, 08:02
Donatorska Grupa

Kada ste se pokušali ažirirajući idite na Start> All programi> Windows Update:?
Old 5. lipnja 2008, 09:23
Novi član grupe

Da, JA je otišao to Start -> All Programs -> Windows Updates
Old 5. lipnja 2008, 10:15
Donatorska Grupa

Neke nadogradnje neće raditi wiyh SP1. Vi svibanj morati instalirati SP2 prije nego što možete dobiti sve nadopune.

My System: Mcbee C2D

Procesor (i):
Intel Core2Duo E6600
Matične ploče:
Asus P5W DH Deluxe -
RAM memorija:
Gusar 2 x 1GB
Grafička kartica (e):
XFX 7600GT xxx
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
Samsung320Gb,
Optički pogon (e):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Hlađenje:
AC Pro 7 Zamrzivač
Network / Internet:
Home mreža poslati novac i bežični. B
Monitor (e):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operacijski sustav (e):
Windows XP Home SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ok Skoro Tamo: Sada ne može dobiti za izvođenje Windows Automatic Updates? novo Windows Operating Systems 2 3. lipnja 2009 09:07
Kada se moj PC radi automatskog ažuriranja, ona uvijek ... broonie Office & Applications 1 21. studeni 2008 14:39
Problem s instalacijom od automatskog Windows Update taffyjenks Windows Operating Systems 5 27. kolovoz 2008 10:45
Automatska ažuriranja! craiig Windows Operating Systems 2 27. travanj 2008 11:00
Windows ažuriranja ne instaliraju Lukee12 Windows Operating Systems 7 27. Ruj 2007 19:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.