![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ja sam koristeći Windows XP Professional SP1. Dok \ sam bio težak to uvesti koga u službu vozač za moj printer HP sam bio u mogućnosti to učiniti i bilo mi je potrebno taold provjeriti moj pc za instaliranje ažuriranja i them.So JA ček moj pc i tamo su bili upadtes tijeku. Počela sam preuzimate i instalirate ih ali na kraju poruke o pogrešci iziđoh rekavši: "dvije komponente nije moguće instalirati", nadogradnje nije uspjelo. Što mogu učiniti sada? Molimo vas da svatko imati bilo koji ideja? Ja sam nesposoban to ažurirati upravljački program i instalirati moj također. Pomoć će biti mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Kada ste se pokušali ažirirajući idite na Start> All programi> Windows Update:? |
|
| |||
| |||
| Da, JA je otišao to Start -> All Programs -> Windows Updates |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neke nadogradnje neće raditi wiyh SP1. Vi svibanj morati instalirati SP2 prije nego što možete dobiti sve nadopune.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ok Skoro Tamo: Sada ne može dobiti za izvođenje Windows Automatic Updates? | novo | Windows Operating Systems | 2 | 3. lipnja 2009 09:07 |
| Kada se moj PC radi automatskog ažuriranja, ona uvijek ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 14:39 |
| Problem s instalacijom od automatskog Windows Update | taffyjenks | Windows Operating Systems | 5 | 27. kolovoz 2008 10:45 |
| Automatska ažuriranja! | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27. travanj 2008 11:00 |
| Windows ažuriranja ne instaliraju | Lukee12 | Windows Operating Systems | 7 | 27. Ruj 2007 19:03 |
| Thread Tools | |
| |