kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Probléma a letöltése és telepítése automatikus frissítések XP

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2008, 05:49
Új tag Csoport

Default Probléma a letöltése és telepítése automatikus frissítések XP

Helló,
Én Windows XP Professional SP1. Míg \ Próbáltalak telepíteni a járművezető az én HP nyomtató nem tudtam csinálni, és taold van szükség, hogy nézd meg a pc és a frissítések telepítéséhez them.So Ellenõriztem my pc és voltak upadtes vár. Elkezdtem letöltése és telepítése, hanem a végén a hibaüzenet jött ki mondta: "két összetevő nem telepíthető", a frissítéseket nem sikerült. Mit tehetnék most? Kérjük, hogy bárki bármilyen ötlet? Én képtelen frissítés telepítéséhez és én vezetőt is. Segítség sokkal appreciated.
Old Június 5 2008, 08:02
Donor Group

Amikor megpróbálta frissítése te menj a Start> Minden program> Windows frissítés:?
Old Június 5 2008, 09:23
Új tag Csoport

Igen, én mentem a Start -> Programok -> Windows-frissítések
Old Június 5 2008, 10:15
Donor Group

Egyes frissítések nem fognak működni wiyh SP1. Lehet, hogy telepíteni SP2 előtt kaphat a frissítéseket.

My System: Mcbee C2D

Processzor (ok):
Intel Core2Duo E6600
Alaplap:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM memória:
Corsair 2 x 1Gb
Grafikus kártya (k):
XFX 7600GT xxx
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung320Gb,
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW -
Case / tápegység:
600W
Hűtés:
AC Freezer 7 Pro
Hálózat / Internet:
Otthoni hálózat vezetékes és vezeték nélküli. B.
Monitor (ok):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Home SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ok majdnem ott: Most nem tudom, hogy a Windows automatikus frissítési Elvégezheti? új A Windows operációs rendszerek 2 3. június 2009 09:07
Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... broonie Office & Applications 1 21. november 2008 14:39
Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése taffyjenks A Windows operációs rendszerek 5 27. augusztus 2008 10:45
Az automatikus frissítések! craiig A Windows operációs rendszerek 2 27. április 2008 11:00
Windows-frissítések telepítése nem Lukee12 A Windows operációs rendszerek 7 27. Szeptember 2007 19:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.