![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én Windows XP Professional SP1. Míg \ Próbáltalak telepíteni a járművezető az én HP nyomtató nem tudtam csinálni, és taold van szükség, hogy nézd meg a pc és a frissítések telepítéséhez them.So Ellenõriztem my pc és voltak upadtes vár. Elkezdtem letöltése és telepítése, hanem a végén a hibaüzenet jött ki mondta: "két összetevő nem telepíthető", a frissítéseket nem sikerült. Mit tehetnék most? Kérjük, hogy bárki bármilyen ötlet? Én képtelen frissítés telepítéséhez és én vezetőt is. Segítség sokkal appreciated. |
|
| |||
| |||
| Amikor megpróbálta frissítése te menj a Start> Minden program> Windows frissítés:? |
|
| |||
| |||
| Igen, én mentem a Start -> Programok -> Windows-frissítések |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyes frissítések nem fognak működni wiyh SP1. Lehet, hogy telepíteni SP2 előtt kaphat a frissítéseket.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ok majdnem ott: Most nem tudom, hogy a Windows automatikus frissítési Elvégezheti? | új | A Windows operációs rendszerek | 2 | 3. június 2009 09:07 |
| Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 14:39 |
| Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése | taffyjenks | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. augusztus 2008 10:45 |
| Az automatikus frissítések! | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. április 2008 11:00 |
| Windows-frissítések telepítése nem | Lukee12 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 27. Szeptember 2007 19:03 |
| Téma eszközök | |
| |