mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Problema su parsisiųsti ir įdiegti automatiškai atnaujina XP

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2008, 05:49
Naujas Narys

Default Problema su parsisiųsti ir įdiegti automatiškai atnaujina XP

Labas,
Aš naudoju Windows XP Professional SP1 ". Nors \ Bandžiau įdiegti tvarkyklę Mano HP spausdintuvo man nepavyko padaryti, ir buvo taold turiu patikrinti savo kompiuterį ir įdiegti atnaujinimus them.So aš patikrinti savo kompiuterį ir ten buvo upadtes nepriimtas. Aš pradėjau atsisiųsti ir įdiegti jas, tačiau pabaigoje klaidos pranešimą išėjo sakydamas: "dviejų dalių negali būti įdiegtas", atnaujina nepavyko. Ką man dabar daryti? Prašome kas turite idėjų? Man nepavyksta atnaujinti ir įdiegti mano vairuotojas taip pat. Pagalba būtų much appreciated.
Old Birželis 5, 2008, 08:02
Donorų grupės

Jei bandote atnaujinti jūs eikite į Pradėti> Visos programos> Windows update:?
Old Birželis 5, 2008, 09:23
Naujas Narys

Taip, aš atvykau į Start -> All Programs -> Windows Update
Old Birželis 5, 2008, 10:15
Donorų grupės

Kai atnaujinimai neveiks wiyh SP1. Jums gali tekti įdiegti SP2, kol galėsite gauti visus atnaujinimus.

Mano sistema: McBee C2D

Procesorius (-iai):
Core2Duo E6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5W DH Deluxe
RAM atmintis:
Corsair 2 x 1GB
Graphics Card (-ai):
XFX 7600GT XXX
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Aušinimas:
AC Freezer 7 Pro
Tinklas / Internetas:
Namų tinkle, laidinių ir bevielių. B
Monitorius (-ai):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Home SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Gerai Almost There: Now I Can't Get Windows atlikti automatinius naujinimus? naujas Windows "operacinės sistemos 2 3 birželis 2009 09:07
Kai mano PC daro automatinius atnaujinimus, visada ... broonie Office Suites & Applications 1 Lapkritis 21, 2008 14:39
Problema įdiegus automatinė "Windows Update" taffyjenks Windows "operacinės sistemos 5 Rugpjūtis 27, 2008 10:45
Automatinė atnaujinimų! craiig Windows "operacinės sistemos 2 Balandis 27, 2008 11:00
Windows naujinimus nenustatoma Lukee12 Windows "operacinės sistemos 7 27 rugsėjis 2007 19:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.