![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš naudoju Windows XP Professional SP1 ". Nors \ Bandžiau įdiegti tvarkyklę Mano HP spausdintuvo man nepavyko padaryti, ir buvo taold turiu patikrinti savo kompiuterį ir įdiegti atnaujinimus them.So aš patikrinti savo kompiuterį ir ten buvo upadtes nepriimtas. Aš pradėjau atsisiųsti ir įdiegti jas, tačiau pabaigoje klaidos pranešimą išėjo sakydamas: "dviejų dalių negali būti įdiegtas", atnaujina nepavyko. Ką man dabar daryti? Prašome kas turite idėjų? Man nepavyksta atnaujinti ir įdiegti mano vairuotojas taip pat. Pagalba būtų much appreciated. |
|
| |||
| |||
| Jei bandote atnaujinti jūs eikite į Pradėti> Visos programos> Windows update:? |
|
| |||
| |||
| Taip, aš atvykau į Start -> All Programs -> Windows Update |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai atnaujinimai neveiks wiyh SP1. Jums gali tekti įdiegti SP2, kol galėsite gauti visus atnaujinimus.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Gerai Almost There: Now I Can't Get Windows atlikti automatinius naujinimus? | naujas | Windows "operacinės sistemos | 2 | 3 birželis 2009 09:07 |
| Kai mano PC daro automatinius atnaujinimus, visada ... | broonie | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 14:39 |
| Problema įdiegus automatinė "Windows Update" | taffyjenks | Windows "operacinės sistemos | 5 | Rugpjūtis 27, 2008 10:45 |
| Automatinė atnaujinimų! | craiig | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 27, 2008 11:00 |
| Windows naujinimus nenustatoma | Lukee12 | Windows "operacinės sistemos | 7 | 27 rugsėjis 2007 19:03 |
| Temos įrankiai | |
| |