mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Aveţi probleme cu descărcarea şi instalarea automată a actualizărilor de pe XP

Reply

Thread Tools
Old 5 iunie 2008, 05:49
Noile state Group

Default Aveţi probleme cu descărcarea şi instalarea automată a actualizărilor de pe XP

Salut,
Sunt folosind Windows XP Professional SP1. În timp ce \ i a fost încercarea de a instala un driver de imprimantă HP mea am fost în imposibilitatea de a face acest lucru şi a fost taold am nevoie pentru a verifica meu PC pentru actualizări şi instalează them.So am verificat meu bucăţi şi au fost upadtes curs. Am început descărcarea şi instalarea lor, dar la sfârşitul mesaj de eroare a fost a spune: "două componente nu a putut fi instalat", actualizările nu a reuşit. Ce pot să fac acum? Vă rugăm să oricine are vreo idee? Eu sunt în imposibilitatea de a actualiza şi de a instala driver-mi de asemenea. Ajutor ar fi foarte apreciate.
Old 5 iunie 2008, 08:02
Grupul de donator

Default Aveţi probleme cu descărcarea şi instalarea automată a actualizărilor de pe XP

Când aţi încercat actualizarea te-ai dus la Start> All Programs> Windows Update:?
Old 5 iunie 2008, 09:23
Noile state Group

Da, m-am dus la Start -> All Programs -> Windows Update
Old 5 iunie 2008, 10:15
Grupul de donator

Unele actualizări nu va funcţiona wiyh SP1. Este posibil să trebuiască să instalaţi SP2 înainte de a putea obţine toate actualizările.

Sistemul meu: Mcbee C2D

Procesor (e):
Intel Core2Duo E6600
Plăci de bază:
Asus P5W-DH Deluxe
Memorie RAM:
Pirat 2 x 1Gb
Placă grafică (e):
XFX 7600GT xxx
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung320Gb,
Optical Drive (e):
LG DVD-RW
Cauza / PSU:
600W
Răcire:
AC Freezer 7 Pro
Network / Internet:
Reţeaua de domiciliu cu fir şi fără fir. B.
Monitor (e):
2x LG 19 "LCD DVI.
Sistem de operare (e):
Windows XP Home SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.