![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам помоћу Уиндоуси КСП Профессионал СП1. Док \ сам био тежак за увести возач за мој принтер ХП сам био у могућности то учинити и било ми је потребно таолд проверите мој пц да инсталирате исправке и тхем.Со ЈА провјерити мој пц и тамо су били упадтес току. Почела сам преузимате и инсталирате их али на крају поруке о грешци изиђох рекавши: "две компоненте није могуће инсталирати", надоградње није успело. Шта могу да урадим сада? Молимо вас да свако имати било који идеја? Ја сам немоћан за ажурирате управљачки програм и инсталирате мој такође. Помоћ ће бити много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Када сте се покушали модернизација идите на Старт> Алл програми> Уиндоус Упдате:? |
|
| |||
| |||
| Да, ЈА је отишао за Старт -> Алл Програмс -> Уиндоус Упдатес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неке надоградње неће радити уиых СП1. Ви мај морати да инсталирате СП2 пре него што можете добити све допуне.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ок Скоро Тамо: Сада не може добити за извођење Уиндоус Аутоматиц Упдатес? | ново | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3. јуна 2009 09:07 |
| Када се мој ПЦ ради аутоматског ажурирања, она увек ... | брооние | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 14:39 |
| Проблем са инсталацијом од аутоматског Уиндоус Упдате | таффыјенкс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 аугуст 2008 10:45 |
| Аутоматска исправке! | цраииг | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 27 април 2008 11:00 |
| Уиндоус исправке не инсталирају | Лукее12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 27. сеп 2007 19:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |