мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Проблем са преузимањем и инсталирањем аутоматског ажурирања на КСП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2008, 05:49
Нови члан групе

Default Проблем са преузимањем и инсталирањем аутоматског ажурирања на КСП

Здраво,
Ја сам помоћу Уиндоуси КСП Профессионал СП1. Док \ сам био тежак за увести возач за мој принтер ХП сам био у могућности то учинити и било ми је потребно таолд проверите мој пц да инсталирате исправке и тхем.Со ЈА провјерити мој пц и тамо су били упадтес току. Почела сам преузимате и инсталирате их али на крају поруке о грешци изиђох рекавши: "две компоненте није могуће инсталирати", надоградње није успело. Шта могу да урадим сада? Молимо вас да свако имати било који идеја? Ја сам немоћан за ажурирате управљачки програм и инсталирате мој такође. Помоћ ће бити много поштовати.
Old 5. јуни 2008, 08:02
Донаторска Група

Када сте се покушали модернизација идите на Старт> Алл програми> Уиндоус Упдате:?
Old 5. јуни 2008, 09:23
Нови члан групе

Да, ЈА је отишао за Старт -> Алл Програмс -> Уиндоус Упдатес
Old 5. јуни 2008, 10:15
Донаторска Група

Неке надоградње неће радити уиых СП1. Ви мај морати да инсталирате СП2 пре него што можете добити све допуне.

Мы Сыстем: Мцбее Ц2Д

Процесор (и):
Интел Цоре2Дуо Е6600
Матичне плоче:
Асус П5У ДХ Делуксе --
РАМ меморија:
Гусар 2 кс 1ГБ
Графичка картица (е):
КСФКС 7600ГТ кскскс
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
Самсунг320Гб,
Оптички погон (е):
Нокиа ДВД-РУ
Цасе / псу:
600У
Хлађење:
АЦ Про 7 замрзивач
Нетуорк / Интернет:
Кућну мрежу жичаним и бежичним. БиХ
Монитор (е):
2кс ЛГ 19 "ЛЦД ДВИ.
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Хоме СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ок Скоро Тамо: Сада не може добити за извођење Уиндоус Аутоматиц Упдатес? ново Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3. јуна 2009 09:07
Када се мој ПЦ ради аутоматског ажурирања, она увек ... брооние Оффице & Апплицатионс 1 21 новембар 2008 14:39
Проблем са инсталацијом од аутоматског Уиндоус Упдате таффыјенкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 27 аугуст 2008 10:45
Аутоматска исправке! цраииг Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27 април 2008 11:00
Уиндоус исправке не инсталирају Лукее12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 27. сеп 2007 19:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц