![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я використовую Windows XP Professional SP1. , А \ я намагався встановити драйвер для принтера HP я була не в змозі зробити це і taold я повинен перевірити свій комп'ютер для оновлення та встановіть them.So Я перевірив мій комп'ютер і там були upadtes прийнято. Я почала завантаження і встановлення на них, але повідомлення про помилку кінця вийшов кажу: "Два компоненти не можуть бути встановлені", оновлення не вдалося. Що мені тепер робити? Будь-ласка, кого-небудь є ідеї? Я не для оновлення та установка драйвера також. Допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| |||
| |||
| При спробі оновлення ви виберіть Пуск> Усі програми> Windows Update:? |
|
| |||
| |||
| Так, я пішов в меню Пуск -> Програми -> Оновлення Windows |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі оновлення не буде працювати з летять SP1. Можливо, вам доведеться встановити SP2 перш ніж ви зможете отримати всі оновлення.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Добре Майже Там: Зараз я не можу отримати Windows для виконання автоматичного оновлення? | новий | Операційні системи Windows | 2 | 3 червня 2009 09:07 |
| Коли мій комп'ютер робить автоматичних оновлень, він завжди ... | broonie | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 14:39 |
| Проблеми з встановленням автоматичних оновлень Windows | taffyjenks | Операційні системи Windows | 5 | 27 серпня 2008 10:45 |
| Автоматичні оновлення! | craiig | Операційні системи Windows | 2 | 27 квітня 2008 11:00 |
| Оновлення Windows не встановлюється | Lukee12 | Операційні системи Windows | 7 | 27 вересня 2007 19:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |