![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Перша реальна ланцюжок про проблему, будь ласка, перейдіть на мене легкий .. LOL, так от: Ми настільного комп'ютера на роботі, де ми будуємо з мережі, але там це одне Настільний комп'ютер, який не просто будувати і продовжує отримувати повідомлення про помилку follwoing як Хто-небудь бачив цього раніше, і чи є рішення: "Kernal впадайте у відчай - не Синхронізація: Спроба Кіль Idle задача! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є це Wondows ПК або Linux?
| |||
| |||
| Право на звуки, як Linux машині, ви пробували перевстановити. Як давно було комп'ютера, що використовують цю установку і якою операційною системою воно працює? Потрібна додаткова інформація. |
|
| |||
| |||
| Його вікна на основі машини, я міг би змінити свій диск пізніше сьогодні |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| System Idle Process - Windows Task Manager | pest79456 | Операційні системи Windows | 3 | 8 лютого 2009 09:20 |
| Продаж Panic, Panic Over & кнопка витягання | CrazyComputerMan | CJ Б Marketplace | 10 | 17 травня 2008 12:28 |
| Диспетчер завдань проблема - Egodktf інструментів видаленню | duskmon10 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 30 | 19 січня 2008 15:16 |
| Диспетчер завдань невелика проблема | lurcherlad | Операційні системи Windows | 5 | 10 листопада 2007 12:04 |
| Помилка при установці: / | Diamondis | Операційні системи Windows | 3 | 8 листопада 2007 08:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |