![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е компания, PC и Windows XP е легитимна. SP2 е инсталиран. Свалих SP3 от този сайт, от външното огледало 2 (EXE) ![]() Започнах извличане на файлове: ![]() И тогава се това съобщение, както и SP3 не е инсталиран: ![]() Помощ моля! |
|
| |||
| |||
| Аз го, че сте напълно юридически копие на XP, както и че все още нямате SP3. за инсталиране на SP3, трябва да имате вече инсталиран SP1, който предполагам вече имате? Im чудех дали изтеглянето си направил не е правото версия (може да има различни версии, които не сте сигурни), опитайте да изтеглите това ISO образ и парене я CD, това какво Айв използват много пъти, за да надстроите народи компютри и Айв никога не са имали проблем с него. АТРИБУТИ; Просто забелязах, че външното огледало 3 за първата си екранна снимка също изглежда да е ISO изображение, вероятно същото като връзката Айв просто афиш. ID все още използват моя линк все пак, както аз мога да кажа 100%, че той работи добре ![]() MCTW |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с инсталирането на Windows 7! CD Drive doesn't работа! | azruski | Windows операционни системи | 3 | 7-ми ноември, 2009 08:50 |
| Re-инсталирате Windows - ключов проблем | davef | Windows операционни системи | 10 | 28-ми август 2009 10:55 |
| Проблем след инсталиране на Windows Update автоматично | taffyjenks | Windows операционни системи | 5 | 27 Авг 2008 10:45 |
| Проблем с инсталирането на Windows | метроном | Windows операционни системи | 5 | 23rd Jan 2008 21:33 |
| Инсталиране SP2 проблем | LegendLees | Windows операционни системи | 20 | 18 Окт 2007 10:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |