![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a cég a PC és a Windows XP jogos. SP2 telepítve van. Letöltöttem SP3 erről az oldalról, a külső tükör 2 (exe) ![]() Elkezdtem kivonásánál fájlok: ![]() , Majd ezt az üzenetet, és SP3 nincs telepítve: ![]() Segíts kérlek! |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy van egy teljesen legális példánnyal XP, és hogy ne már SP3. telepíteni az SP3 van szüksége, hogy SP1 már telepítve van, ami azt hiszem már van? im csodálkozó ha a letöltés, amit nem volt joga verziója (előfordulhat, hogy a többi változattal szemben, nem biztos), próbáld letöltése ez ISO képet, és égő, hogy CD-t, ez a mi ive használt sok alkalommal frissíteni népek PC-k, és IVE nem volt probléma vele. EDIT, csak észre, hogy a külső tükör 3, az első screenshot is, úgy tűnik, hogy egy ISO képet, valószínűleg ugyanaz, mint a link csak ive posted. id még használni a link is, meg tudom mondani, hogy 100%-ban ez szerkezet finom ![]() MCTW |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma A Windows 7!! Cd-meghajtó nem dolgozik! | azruski | A Windows operációs rendszerek | 3 | November 7, 2009 08:50 |
| A Windows újratelepítése - A legfontosabb probléma | davef | A Windows operációs rendszerek | 10 | Augusztus 28, 2009 10:55 |
| Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése | taffyjenks | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. augusztus 2008 10:45 |
| Probléma Windows | metronóm | A Windows operációs rendszerek | 5 | 23. január 2008 21:33 |
| SP2 telepítése problémás | LegendLees | A Windows operációs rendszerek | 20 | 18. október 2007 10:55 |
| Téma eszközök | |
| |