kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Probléma telepítése a Windows XP SP3

Reply

Téma eszközök
Old Április 18 2009, 23:28
Új tag Csoport

Default Probléma telepítése a Windows XP SP3

Ez a cég a PC és a Windows XP jogos. SP2 telepítve van. Letöltöttem SP3 erről az oldalról, a külső tükör 2 (exe)

Elkezdtem kivonásánál fájlok:

, Majd ezt az üzenetet, és SP3 nincs telepítve:

Segíts kérlek!
Old Április 19 2009, 15:07
Csoport tagja

Default Probléma telepítése a Windows XP SP3

Azt hiszem, hogy van egy teljesen legális példánnyal XP, és hogy ne már SP3.
telepíteni az SP3 van szüksége, hogy SP1 már telepítve van, ami azt hiszem már van?

im csodálkozó ha a letöltés, amit nem volt joga verziója (előfordulhat, hogy a többi változattal szemben, nem biztos), próbáld letöltése ez ISO képet, és égő, hogy CD-t, ez a mi ive használt sok alkalommal frissíteni népek PC-k, és IVE nem volt probléma vele.

EDIT, csak észre, hogy a külső tükör 3, az első screenshot is, úgy tűnik, hogy egy ISO képet, valószínűleg ugyanaz, mint a link csak ive posted. id még használni a link is, meg tudom mondani, hogy 100%-ban ez szerkezet finom
MCTW
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma A Windows 7!! Cd-meghajtó nem dolgozik! azruski A Windows operációs rendszerek 3 November 7, 2009 08:50
A Windows újratelepítése - A legfontosabb probléma davef A Windows operációs rendszerek 10 Augusztus 28, 2009 10:55
Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése taffyjenks A Windows operációs rendszerek 5 27. augusztus 2008 10:45
Probléma Windows metronóm A Windows operációs rendszerek 5 23. január 2008 21:33
SP2 telepítése problémás LegendLees A Windows operációs rendszerek 20 18. október 2007 10:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.