![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це компанія PC і Windows XP, є правомірним. Встановлено SP2. Я завантажив SP3 з цього сайту, від зовнішнього дзеркала 2 (EXE) ![]() Я почав вилучення файлів: ![]() А потім отримати це повідомлення, і SP3 не встановлено: ![]() Допомога будь ласка! |
|
| |||
| |||
| я вважати, що ви повністю легальної копії XP, і що Ви ще не SP3. встановити в SP3, потрібно мати вже встановленим SP1, який я думаю, у вас вже є? їм цікаво, якщо завантаження ти була не права версії (їх може бути й інші варіанти, не впевнений), спробуйте завантаження цей ISO образ, і запис його на CD, це What Ive використовувати багато разів для оновлення ПК народи, і Я ніколи не було питання з нею. Edit, тільки зауважив, що зовнішнє дзеркало 3 на першому скріншоті також представляється образ ISO, можливо, такою ж, як посилання Ive щойно опублікували. ID, як і раніше використовувати мою посилання, хоча, як я можу сказати 100%, що вона добре працює ![]() MCTW |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема при установці Windows 7! Компакт-диск оленяча шкіра робота! | azruski | Операційні системи Windows | 3 | 7 листопада 2009 08:50 |
| Повторна інсталяція Windows - Основні проблеми | davef | Операційні системи Windows | 10 | 28 серпня 2009 10:55 |
| Проблеми з встановленням автоматичних оновлень Windows | taffyjenks | Операційні системи Windows | 5 | 27 серпня 2008 10:45 |
| Проблема при установці Windows | Метроном | Операційні системи Windows | 5 | 23 січня 2008 21:33 |
| Проблема установки SP2 | LegendLees | Операційні системи Windows | 20 | 18 жовтня 2007 10:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |