mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Probleme după descărcarea animat de ecran

Reply

Thread Tools
Old 9 iunie 2009, 12:32
Noile state Group

Default Probleme după descărcarea animat de ecran

Buna, poate cineva să mă ajute? Cu câteva luni în urmă am descărcat un animat de ecran, mai târziu, i-am plictisit cu aceasta şi a şters-o. Dar acum, ori de câte ori i lasă în pace pentru PC-ul meu de câteva minute PC-ul meu se blochează ... poate cineva sa-mi spui cum pleeeeeeeeeezzzzzz pentru a opri mt bucăţi de blocare de la simplu în engleză?

Gracias a Amigo
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Probleme Descărcarea IE8 ivansmagic Web Browsers & FTP Clienti 2 15 aprilie 2009 19:02
Cum se poate obţine un ecran pentru a opri complet de monitor? yellowbus Sisteme de operare Windows 5 23 noiembrie 2007 19:50
Probleme descărcarea fişierelor Jay Garrick Web Browsers & FTP Clienti 6 13 august 2007 16:24
Meu Windows XP Screen Saver, nu vor funcţiona mai vechi de murdărie Sisteme de operare Windows 1 1 Apr 2007 09:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.