менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Проблеми після завантаження анімована заставка екрана

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 12:32
Нові члени групи

Default Проблеми після завантаження анімована заставка екрана

Привіт, хто може мені допомогти? Кілька місяців тому я завантажив анімована заставка екрана, я потім стало нудно з ним і видалили його. Але тепер, коли я залишу мій комп'ютер у спокої на кілька хвилин мій комп'ютер замки ... може хтось pleeeeeeeeeezzzzzz Скажи мені, як зупинити MT ПК від замку в простому англійською мовою?

Gracias Amigo's
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми із завантаженням IE8 ivansmagic Веб-браузери & FTP-клієнти 2 15 квітня 2009 19:02
Як можна отримати екранну заставку, щоб повністю вимкнути монітор? yellowbus Операційні системи Windows 5 23 листопада 2007 19:50
Проблеми завантаження файлів Джей Гаррік Веб-браузери & FTP-клієнти 6 13 серпня 2007 16:24
Моя Windows XP Screen Saver не буде працювати старіше, ніж бруд Операційні системи Windows 1 1 квітня 2007 09:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.