mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Problemos po to naudojant Last Known Good Configuration

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 07:02
Naujas Narys

Default Problemos po to naudojant Last Known Good Configuration

Turiu Inspiron 1520 su Vista. Keletą dienų atgal aš Last Known Good Configuration po įkrovos problemas, o nuo tada, svetainių aš naudoju dažnai (elektroniniu paštu,, iGoogle "ir tt) nuolat prisijunkite mane. Visi slaptažodžius ir prisijungimo duomenis, vis dar yra saugomi, tačiau kuo greičiau uždaryti langą ar žiemoti, man atsijungti. Kyla erzina. Anyone know what to do about this?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
QoS - Router Configuration robina80 Networking, Modems & VoIP 1 6 rugsėjis 2009 18:02
Problema su IP konfigūraciją muyiwa Networking, Modems & VoIP 4 Gegužė 12, 2008 01:00
IGX konfigūravimas. Paaiškinkite man prašom ... paolo376 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Kovas 12, 2008 10:35
RAM konfigūracija konsultacijos cyberspacegenie CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 1 rugsėjis 2007 07:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.