rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Problemy po użyciu ostatniej znanej dobrej konfiguracji

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 czerwca 2009, 07:02
Nowe państwa grupy

Default Problemy po użyciu ostatniej znanej dobrej konfiguracji

Mam Inspiron 1520 z Vista. Kilka dni wstecz użyłem Ostatnia znana dobra konfiguracja po rozruchu problemy, i od tamtej pory, terenów używać często (e-mail, iGoogle, itp.) stale się zalogować mnie. Wszystkie haseł i loginów są nadal przechowywane, ale tak szybko, jak zamknąć okno lub hibernacji, I get Wylogowano. To zaczyna naprawdę irytujące. Każdy wie, co robić na ten temat?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
QoS - konfiguracja routera robina80 Networking, Modems & VoIP 1 6 września 2009 18:02
Problem z konfiguracji IP muyiwa Networking, Modems & VoIP 4 12 maj 2008 01:00
IGX Konfiguracja. Wyjaśnij mi to proszę ... paolo376 Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 1 12 marca 2008 10:35
RAM konfiguracji porad cyberspacegenie Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 8 1-cia Wrz 2007 07:05
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.