по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Проблеми в Де-разделителни ми Лаптоп и инсталиране на нова операционна система.

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 април 2009 г., 10:08
Новите държави Група

Default Проблеми в Де-разделителни ми Лаптоп и инсталиране на нова операционна система.

Хей момчета. Аз искам да ми де-дяла на твърдия диск. Аз вече изтрити приводния D използвате писта: compmgmt.msc. Сега разбирам, че ако се инсталира нова ОС да съчетае дялове в моя твърд диск, нали? Аз направих необходимите препарати (записват важни файлове, и др.) И съм готов да форматирате и инсталирате новата OS. Сега тук е моят проблем. Аз всеки обувка новата ОС CD, аз никога няма да се стигне до настройка на менюто. Моят лаптоп катастрофи всеки преди Setup менюто.

Има ли нещо нередно с моя лаптоп? Am I, заразени с вируса? Всеки, който има добра идея / отговор / решение?

Всяка помощ е ценена.

Благодаря китка.

dJ0013
Old 18 април 2009 г., 17:47
Номер на групата

Default Проблеми в Де-разделителни ми Лаптоп и инсталиране на нова операционна система.

Проверете настройките на BIOS и се уверете, че CD Drive е първият в обувка карам последователност.
Ако тя е настроена правилно и системата блокира, докато зареждане, трябва да има проблем с или Windows диск или хардуерен виновен.
Всяко съобщение за грешка, когато блокира ..... или пък просто се замразява?

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Инсталиране на Windows и разделителни 500Gb SEAGATE твърдия диск kristijan Windows операционни системи 1 9 юни 2009 04:02
Проблеми инсталирате Vista Ja12 Windows операционни системи 2 17 Jan 2009 08:20
Проблеми Инсталиране 64 Малко Vista Rapolyne Windows операционни системи 6 4 ноември 2008 12:06
Проблеми След Настанявам XP PCHardDrive Windows операционни системи 12 4 октомври 2008 14:17
Проблеми инсталиране на Windows XP scott1358 Windows операционни системи 12 2-ро Дек 2007 14:25
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc