menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Problémy v De-rozdelovacího My Laptop a instalaci nového OS.

Reply

Thread Nástroje
Old 18. dubna 2009, 10:08
Nový člen skupiny

Default Problémy v De-rozdelovacího My Laptop a instalaci nového OS.

Ahoj kluci. Chci de-oblast mého pevného disku. Už jsem vypustila disk D spustit pomocí: compmgmt.msc. Teď chápu, že když budu instalovat nový OS mohu spojit oddíly podle mého pevného disku, ne? Jsem udělal na nezbytné přípravy (uloženy důležité soubory, ect.) A jsem připraven formátu a instalaci nového OS. Nyní zde je můj problém. Vždy jsem boot nového OS CD, nikdy jsem si až na nastavení menu. Můj laptop havaruje vždy před instalační menu.

Je něco špatného na mém notebooku? Jsem napaden virem? Každý, kdo má dobrý nápad / odpovědi / řešení?

Jakákoliv pomoc je oceňována.

Díky banda.

dJ0013
Old 18. dubna 2009, 17:47
Dárce Skupina

Default Problémy v De-rozdelovacího My Laptop a instalaci nového OS.

Zkontrolovat nastavení BIOSu a ujistěte se, že CD mechanika je první v pořadí systémový disk.
Pokud je správně nastaveno a systém havaruje při bootování, tam musí být problém ani s Windows Disk nebo Hardware chyba.
Jakékoliv chybová zpráva, když došlo ke zhroucení ..... nebo se jen mrazem?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalace Windows a dělení 500Gb Seagate pevný disk Kristijan Operační systémy Windows 1 9. červen 2009 04:02
Problémy s instalací Vista Ja12 Operační systémy Windows 2 17. ledna 2009 08:20
Problémy Instalace Vista 64 Bit Rapolyne Operační systémy Windows 6 4. listopadu 2008 12:06
Problémy po instalaci XP PCHardDrive Operační systémy Windows 12 4. října 2008 14:17
Problémy s instalací Windows XP scott1358 Operační systémy Windows 12 2. prosince 2007 14:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.