![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά. Θέλω να μου de-διαμέρισμα του σκληρού δίσκου. Έχω ήδη διαγράφεται η μονάδα δίσκου D χρησιμοποιώντας τρέχει: compmgmt.msc. Τώρα καταλαβαίνω ότι αν εγκαταστήσετε ένα νέο λειτουργικό σύστημα θα μπορεί να συνδυάζει τις κατατμήσεις στο σκληρό δίσκο μου, σωστά; Έχω κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες (αποθηκεύσει σημαντικά αρχεία, ect.) Και είμαι έτοιμος να διαμορφώσετε και να εγκαταστήσετε ένα νέο λειτουργικό σύστημα. Τώρα, εδώ το δικό μου πρόβλημα. Everytime I εκκίνησης το νέο OS CD, ποτέ δεν λάβετε για την επίτευξη του μενού. My laptop crashes κάθε πριν από το μενού. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή μου; Έχω προσβληθεί από ιό; Όποιος έχεις μια καλή ιδέα / απάντηση / λύση; Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Χάρη ένα μάτσο. dJ0013 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του BIOS και να βεβαιωθείτε ότι το CD Drive είναι η πρώτη σας μονάδα εκκίνησης ακολουθία.
Εάν έχει ρυθμιστεί σωστά και το σύστημα κολλάει, ενώ η εκκίνηση, πρέπει να υπάρχει ένα θέμα, είτε με το δίσκο των Windows ή ένα σφάλμα υλικού. Κάθε μήνυμα λάθους όταν κολλάει ..... ή μήπως απλώς πάγωμα; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο | kristijan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουν 2009 04:02 |
| Προβλήματα εγκατάσταση Vista | Ja12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Ιαν 2009 08:20 |
| Ζητήματα κατά την εγκατάσταση των Vista 64 bit | Rapolyne | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 4η Νοεμβρίου 2008 12:06 |
| Προβλήματα μετά την εγκατάσταση XP | PCHardDrive | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 4 Οκτ 2008 14:17 |
| Προβλήματα της εγκατάστασης των Windows XP | scott1358 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 2η Δεκ. 2007 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |