manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

De-problema u moj laptop particioniranje i instalaciju novog OS.

Reply

Thread Tools
Old 18 tra 2009, 10:08
Novi član grupe

Default De-problema u moj laptop particioniranje i instalaciju novog OS.

Hej momci. Želim de-particiju moj hard disk. Ive 'već izbrisana pogon D pokrenuti pomoću: compmgmt.msc. Sada Razumijem da ako sam instalirati novi OS mogu spojiti particije u mojem hard disk, right? Učinio sam potrebne pripreme (spremili važne datoteke, itd..), Te sam spreman za format i instalirati novi OS. Sada je ovdje moj problem. Sve sam novi OS boot CD-a, nisam se do setup menija. Moj laptop crashes sve pred setup menija.

Ima li nešto u redu s moj laptop? Jesam li zaražen virusom? Svatko je dobio dobru ideju / odgovor / rješenje?

Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

Hvala hrpa.

dJ0013
Old 18 tra 2009, 17:47
Donatorska Grupa

Default De-problema u moj laptop particioniranje i instalaciju novog OS.

Provjerite postavke BIOS-a i provjerite je li CD pogon u svoj je prvi boot disk slijedu.
Ako je pravilno postavljena i sustav crashes, dok booting, tu mora biti problem s oba Windows disk ili hardverska greška.
Bilo koju poruku o pogrešci kada je crashes ..... ili to samo smrznuti?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Instaliranje sustava Windows i 500Gb SEAGATE particioniranje diska Kristijan Windows Operating Systems 1 9. lipnja 2009 04:02
Problemi s instalacijom Vista Ja12 Windows Operating Systems 2 17 siječanj 2009 08:20
Problemi Instaliranje 64-bitna Vista Rapolyne Windows Operating Systems 6 4. studeni 2008 12:06
Problemi nakon instalacije XP PCHardDrive Windows Operating Systems 12 4. listopad 2008 14:17
Problemi s instalacijom Windows XP scott1358 Windows Operating Systems 12 2. prosinac 2007 14:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.