![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momci. Želim de-particiju moj hard disk. Ive 'već izbrisana pogon D pokrenuti pomoću: compmgmt.msc. Sada Razumijem da ako sam instalirati novi OS mogu spojiti particije u mojem hard disk, right? Učinio sam potrebne pripreme (spremili važne datoteke, itd..), Te sam spreman za format i instalirati novi OS. Sada je ovdje moj problem. Sve sam novi OS boot CD-a, nisam se do setup menija. Moj laptop crashes sve pred setup menija. Ima li nešto u redu s moj laptop? Jesam li zaražen virusom? Svatko je dobio dobru ideju / odgovor / rješenje? Bilo kakva pomoć je dobrodošla. Hvala hrpa. dJ0013 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite postavke BIOS-a i provjerite je li CD pogon u svoj je prvi boot disk slijedu.
Ako je pravilno postavljena i sustav crashes, dok booting, tu mora biti problem s oba Windows disk ili hardverska greška. Bilo koju poruku o pogrešci kada je crashes ..... ili to samo smrznuti? My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje sustava Windows i 500Gb SEAGATE particioniranje diska | Kristijan | Windows Operating Systems | 1 | 9. lipnja 2009 04:02 |
| Problemi s instalacijom Vista | Ja12 | Windows Operating Systems | 2 | 17 siječanj 2009 08:20 |
| Problemi Instaliranje 64-bitna Vista | Rapolyne | Windows Operating Systems | 6 | 4. studeni 2008 12:06 |
| Problemi nakon instalacije XP | PCHardDrive | Windows Operating Systems | 12 | 4. listopad 2008 14:17 |
| Problemi s instalacijom Windows XP | scott1358 | Windows Operating Systems | 12 | 2. prosinac 2007 14:25 |
| Thread Tools | |
| |