![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, srácok. Azt akarom, hogy de-én partíciós merevlemezére. Már törölte a D meghajtó segítségével fut: compmgmt.msc. Most már értem, hogy ha egy új OS tudok kombinálni partíciókhoz az én merevlemezére, igaz? Én megtettem a szükséges készítmények (mentett fontos fájlokat, stb.), És kész vagyok formában, és egy új operációs rendszer. Most itt van a probléma. Everytime I boot az új operációs rendszer CD-t, soha nem kap, hogy a beállítás menü. Saját laptop előtt mindig összeomlik a beállítási menüt. Van-e valami baj van az én-m laptop? Én fertőzött meg a vírus? Akárki kapott egy jó ötlet / válasz / megoldás? Any help is appreciated. Thanks a bunch. dJ0013 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze a BIOS-beállításait, és ellenőrizze, hogy a CD-meghajtó az első a boot meghajtó sorozatot.
Ha így van beállítva, és a rendszer összeomlik, miközben indítás, kell lennie egy olyan kérdés, vagy a Windows lemez vagy hardver hiba. Bármilyen hibaüzenet azt lefagy ..... vagy ez csak fagyasztva? My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows telepítése és partícionálási 500GB Seagate merevlemezt | kristijan | A Windows operációs rendszerek | 1 | 9. június 2009 04:02 |
| Problémák Vista telepítése | Ja12 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. január 2009 08:20 |
| Problémák telepítése 64 bites Vista | Rapolyne | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. november 2008 12:06 |
| Problémák XP telepítése után | PCHardDrive | A Windows operációs rendszerek | 12 | 4. október 2008 14:17 |
| Problémák Windows XP | scott1358 | A Windows operációs rendszerek | 12 | 2. december 2007 14:25 |
| Téma eszközök | |
| |