![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה. אני רוצה להדר מחיצת הכונן הקשיח שלי. אני כבר מחק את כונן D באמצעות הפעלת: compmgmt.msc. עכשיו אני מבין שאם אני מתקין מערכת הפעלה חדשה אני יכול לשלב את המחיצות בכונן הקשיח שלי, נכון? עשיתי את ההכנות הנחוצות (קבצים חשובים השמורים, ect.) AM ו מוכן פורמט ולהתקין מערכת הפעלה חדשה. עכשיו הנה הבעיה שלי. בכל פעם שאני boot את התקליטור של מערכת ההפעלה החדשה, אני לא מקבל את תוכנית ההתקנה כדי להגיע לתפריט. הנייד שלי קורס בכל פעם לפני ההתקנה בתפריט. האם יש משהו לא בסדר עם הנייד שלי? אני נגוע בווירוס? כל אחד יש רעיון טוב / התשובה / פתרון? כל עזרה היא ךיתורעה. תודה חבורה. dJ0013 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את הגדרות ה-BIOS וודא התקליטורים הראשון שלך הוא כונן האתחול ברצף.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows ו מחיצות 500Gb Seagate כונן קשיח | kristijan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יוני 2009 04:02 |
| בעיות בהתקנת Vista | Ja12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 ינואר 2009 08:20 |
| בעיות התקנת Vista 64 סיביות | Rapolyne | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th נובמבר 2008 12:06 |
| בעיות אחרי התקנת XP? | PCHardDrive | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 4th אוקטובר 2008 14:17 |
| בעיות בהתקנת Windows XP | scott1358 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 2nd דצמבר 2007 14:25 |
| שרשרת כלים | |
| |