mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Problemos De-pertvaros my Laptop ir diegti naują OS.

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 18, 2009, 10:08
Naujas Narys

Default Problemos De-pertvaros my Laptop ir diegti naują OS.

Hey guys. Noriu de pertvarų mano kietajame diske. Aš jau ištrynė diske D naudojant Rida: compmgmt.msc. Dabar aš suprantu, kad jei aš įdiegti naują OS galiu sujungti skirsnius į mano kietąjį diską, tiesa? Aš padariau būtina preparatai (įrašyti svarbius failus, ect.), Ir esu pasirengęs formato ir įdiegti naują OS. Dabar čia mano problema. Everytime I boot nauja OS CD, aš niekada pasiekti konfigūracijos meniu. Mano nešiojamas crashes everytime iki sąrankos meniu.

Ar yra kažkas negerai su mano laptopo? Aš užsikrėtę virusu? Anyone got gera idėja / atsakymas / išeitis?

Any help is appreciated.

Thanks a bunch.

dJ0013
Old Balandis 18, 2009, 17:47
Donorų grupės

Default Problemos De-pertvaros my Laptop ir diegti naują OS.

Check BIOS parametrus ir įsitikinkite, kad CD diskas yra pirmas įkrovos diską seka.
Jei tai yra teisingai nustatyti ir sistemos gedimų, tačiau atsisiuntimas, turi būti su arba Windows diske arba aparatūros kaltės klausimas.
Bet klaidos pranešimą, kai jis sugenda ..... ar ji tiesiog užšaldyti?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Diegimas Windows ir pertvaros 500Gb Seagate "kietasis diskas Kristijan Windows "operacinės sistemos 1 9 birželis 2009 04:02
Problemos įdiegiant Vista Ja12 Windows "operacinės sistemos 2 17 sausis 2009 08:20
Problemos diegiant 64 bitų Vista Rapolyne Windows "operacinės sistemos 6 4 lapkritis 2008 12:06
Problemos Įdiegus XP PCHardDrive Windows "operacinės sistemos 12 4 spalis 2008 14:17
Problemos diegiant Windows XP scott1358 Windows "operacinės sistemos 12 2 gruodis 2007 14:25
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.