![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys. Noriu de pertvarų mano kietajame diske. Aš jau ištrynė diske D naudojant Rida: compmgmt.msc. Dabar aš suprantu, kad jei aš įdiegti naują OS galiu sujungti skirsnius į mano kietąjį diską, tiesa? Aš padariau būtina preparatai (įrašyti svarbius failus, ect.), Ir esu pasirengęs formato ir įdiegti naują OS. Dabar čia mano problema. Everytime I boot nauja OS CD, aš niekada pasiekti konfigūracijos meniu. Mano nešiojamas crashes everytime iki sąrankos meniu. Ar yra kažkas negerai su mano laptopo? Aš užsikrėtę virusu? Anyone got gera idėja / atsakymas / išeitis? Any help is appreciated. Thanks a bunch. dJ0013 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check BIOS parametrus ir įsitikinkite, kad CD diskas yra pirmas įkrovos diską seka.
Jei tai yra teisingai nustatyti ir sistemos gedimų, tačiau atsisiuntimas, turi būti su arba Windows diske arba aparatūros kaltės klausimas. Bet klaidos pranešimą, kai jis sugenda ..... ar ji tiesiog užšaldyti? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas Windows ir pertvaros 500Gb Seagate "kietasis diskas | Kristijan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 birželis 2009 04:02 |
| Problemos įdiegiant Vista | Ja12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 17 sausis 2009 08:20 |
| Problemos diegiant 64 bitų Vista | Rapolyne | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 lapkritis 2008 12:06 |
| Problemos Įdiegus XP | PCHardDrive | Windows "operacinės sistemos | 12 | 4 spalis 2008 14:17 |
| Problemos diegiant Windows XP | scott1358 | Windows "operacinės sistemos | 12 | 2 gruodis 2007 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |