![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Windows Vista Home Premium solfware диск и са се опитали неколкократно, за да инсталирате Vista на компютъра ми, текущи е на Windows XP SP3. програмата да работи добре, докато не започва разширяване на файлове, когато той получава около 27% на съобщение УОЗ и казва, не може да промени зареждане на файлове инсталация е stoped. всякакви идеи за това какво да правим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да е CD или твърдия диск, е CD ново? или изгорени CD?
| |||
| |||
| Използвайте само 1 пръчка на RAM по време на инсталацията - за предпочитане 1 стик от 1 ГБ. Това е известно, че причината за проблема, който описва често. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дименсия E520 и Vista - Adobe Инсталиране / Деинсталиране Проблеми | leilanigal | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Feb 2009 04:46 |
| Проблеми инсталирате Vista | Ja12 | Windows операционни системи | 2 | 17 Jan 2009 08:20 |
| Проблеми Инсталиране 64 Малко Vista | Rapolyne | Windows операционни системи | 6 | 4 ноември 2008 12:06 |
| ITunes спре да работи по Vista | Phil20 | Мултимедия & Codecs | 1 | 13 Jan 2008 12:56 |
| Проблеми Инсталиране Belkin Bluetooth F8T013 на Windows Vista | timbo1975 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Дек 2007 18:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |