![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω Windows Vista Home Premium solfware δίσκο και έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα να εγκαταστήσει Vista στον υπολογιστή μου, η τρέχουσα OS είναι Windows XP SP3. το πρόγραμμα εκτελείται ok κάνει μέχρι να ξεκινήσει την επέκταση των αρχείων, όταν θα παίρνει περίπου 27% Αναδύεται ένα μήνυμα και λέει αδυνατεί να τροποποιήσετε αρχεία εκκίνησης εγκατάστασης stoped. καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνουμε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι το CD ή σκληρό σας δίσκο, είναι το νέο CD; ή καίγονται CD;
| |||
| |||
| Μόνο χρήση 1 stick μνήμης RAM κατά την εγκατάσταση - κατά προτίμηση 1 stick του 1 GB. Αυτό είναι γνωστό ότι προκαλούν το πρόβλημα που περιγράφουν συχνά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διάσταση E520 και Vista - Adobe Install / Uninstall Προβλήματα | leilanigal | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Φεβ 2009 04:46 |
| Προβλήματα εγκατάσταση Vista | Ja12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Ιαν 2009 08:20 |
| Ζητήματα κατά την εγκατάσταση των Vista 64 bit | Rapolyne | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 4η Νοεμβρίου 2008 12:06 |
| ITunes στάσεις εργασίας στα Vista | Phil20 | Multimedia & Codecs | 1 | 13 Ιαν 2008 12:56 |
| Προβλήματα Εγκατάσταση Belkin Bluetooth F8T013 για τα Windows Vista | timbo1975 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Δεκ. 2007 18:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |