![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Windows Vista Home Premium disk i solfware su u više navrata pokušao instalirati vidik na moj računalo, aktualne OS je Windows XP SP3. program pokreće se ok dok se ne počne širenje slika, kad se dobije oko 27% poruka pops gore i kaže da ne možete mijenjati boot datoteka je instalacija stoped. bilo kakve ideje o tome što treba učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti vaš CD ili hard disk, CD-u je novo? ili spaljene CD?
| |||
| |||
| Koristiti samo 1 stick RAM-a prilikom instalacije - najbolje 1 stick od 1 GB. To je poznato da uzrokuje problem vam opisati najčešće. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dimension E520 i Vista - Adobe Install / Uninstall Problemi | leilanigal | Općenito Software Chat | 2 | 28. veljača 2009 04:46 |
| Problemi s instalacijom Vista | Ja12 | Windows Operating Systems | 2 | 17 siječanj 2009 08:20 |
| Problemi Instaliranje 64-bitna Vista | Rapolyne | Windows Operating Systems | 6 | 4. studeni 2008 12:06 |
| ITunes prestane raditi u Vista | Phil20 | Multimedija i kodeci | 1 | 13 siječanj 2008 12:56 |
| Problemi s Belkin Bluetooth F8T013 Instaliranje na Windows Vista | timbo1975 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. prosinac 2007 18:38 |
| Thread Tools | |
| |