![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια πρόσφατα, ο υπολογιστής μου έχει προβλήματα με. exe, dont ξέρει πώς άρχισε ίσως έναν ιό ή κάτι τέτοιο, αλλά AVG εντοπίζονται όλα. exe επεκτάσεις για τα προγράμματα μου ως απειλές και άλλο πρόγραμμα ανίχνευσης ιών που βρέθηκαν ως "αρχεία δεν βρέθηκε", από τη στιγμή που έγινε αυτό ένα πρόγραμμα για να είμαι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο σύστημα και ένα μήνυμα παράθυρα περιορισμό κατέληξε. i έκανε έλεγχο ιών και απομακρύνεται οτιδήποτε θα μπορούσε να ξαναρχίσει i comp (κακή ιδέα probs = /) όταν ξεκινώ τώρα μέχρι τον υπολογιστή μου εξερευνητή doesn't φορτίου (ακόμη και σε ασφαλή λειτουργία) i επίκλιση το κάνουμε μέσω taskmanager-> τρέχει prog-> Explorer, επειδή δίνει ένα μήνυμα "Τα Windows δεν μπορούν να βρουν," Explorer ". βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά το όνομα και προσπαθήστε ξανά". Έχω διαβάσει σε άλλα νήματα ενός ιού που θα μπορούσαν να έχουν μεταβληθεί μου. exe directory στο μητρώο (ή κάτι τέτοιο) και να δίνουν οδηγίες πώς να giude μέσω regedit και να το διορθώσουμε, αλλά θ επίκλισης πρόσβαση μέσω regedit γραμμή εντολών ή από το run-> regedt32, αν θ τύπου στην πορεία> reg επεξεργαστείτε ένα κουτί εμφανίζεται για δεύτερη στη συνέχεια εξαφανίζεται. IVE προσπαθεί να γίνει αυτό και εγώ σε ασφαλή λειτουργία. κάθε βοήθεια για τον καθορισμό αυτό θα εκτιμηθεί, είμαι λίγο ενός noob αν και αν έχουν ήδη συγκεντρωθεί havnt ^ ^ μπορεί να έχει ήδη τόσο χαζός για να το κατεβάσει λίγο lol. αν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, απαιτείται απλά ρωτήστε plz |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να κάψετε ένα CD; Avira AntiVir Rescue System 1. Κατεβάστε το Avira AntiVir Rescue System - Αν χρειάζεστε μια δωρεάν εφαρμογή καύση, CDBurnerXP έργων σε όλα τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows 2000 SP4 και μετά. 2. Τοποθετήστε ένα κενό CD στον καυστήρα σας και κάντε διπλό κλικ για το αρχείο. 3. Το πρόγραμμα αυτόματα θα καεί το CD σας. 4. Τοποθετήστε το CD καίγονται στον προσβεβλημένο υπολογιστή και να ξεκινήσετε τον υπολογιστή με το CD στο δίσκο CD. 5. Από την κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης υπάρχουν 2 σημαίες. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας κάντε κλικ στη βρετανική σημαία να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά. 6. Κάντε κλικ στο Διαμόρφωση κουμπί. - Επιλέξτε Εξετάζει όλα τα αρχεία - Επιλέξτε Προσπαθήστε να επιδιορθώσετε τα αρχεία που έχουν μολυνθεί και Μετονομάστε τα αρχεία, αν δεν μπορούν να απομακρυνθούν - Επιλέξτε Σάρωση για τηλεφωνικών κλήσεων - Επιλέξτε Σάρωση για αστείο προγράμματα (Ανέκδοτα) - Επιλέξτε Σάρωση για παιχνίδια - Επιλέξτε Σάρωση για spyware (SPR) 7. Κάντε κλικ στην Virus scanner 8. Κάντε κλικ στην Ξεκινήστε το σαρωτή στο κάτω μέρος της οθόνης. 9. Avira Ας τελειώσουμε τη σάρωση και στη συνέχεια αφαιρέστε τυχόν απειλές που διαπιστώθηκε και στη συνέχεια την έξοδο από το σαρωτή. 10. Πάρτε το CD από το CD / DVD δίσκου και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εάν δείτε αυτό χρειάζεται Βοήθημα για το Avira Rescue CD |
|
| |||
| |||
| TY θα δίνω μιά προσπάθεια =] |
|
| |||
| |||
| ο σαρωτής βρέθηκαν 789 αναφορές [w32/virut.gen] κωδικούς στο μου. exe αρχεία. IVE επανεκκίνηση του υπολογιστή, αλλά τώρα το συνηθίζει ακόμα και την εκκίνηση του υπολογιστή, απλώς πηγαίνει σε έναν βρόχο του geting στην οθόνη φόρτωσης των Windows μετά την επανεκκίνηση, ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία και προσπάθησε επίσης την τελευταία γνωστή καλή ρύθμιση που δεν τύχη. πιστεύω im βιδωτούς |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τα παρακάτω στοιχεία θα πρέπει να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις. Virut / Sality είναι ένας ιός που μολύνει όλα τα εκτελέσιμα αρχεία και screensavers. Virut επίσης ανοίγει την πίσω πόρτα του εισβολέα με παράνομη απομακρυσμένη πρόσβαση στο μολυσμένο υπολογιστή. Ορισμός: πολυμορφικό ιό. Δεν υπάρχει τρόπος να θεραπεύσει αυτή την λοίμωξη. Η μόνη επιλογή είναι να κάνετε μια πλήρη αναδιαμόρφωση. ΜΗΝ προσπάθεια επισκευής εγκατάσταση. Η προσπάθεια να καθοριστούν οι εν λόγω λοίμωξης θα αφήσει μόνο τον υπολογιστή άχρηστο. Βλέπω Virut για την Rise και Virut και άλλων αρχείων infectors - ρίχνουν στην πετσέτα; για περισσότερες πληροφορίες. Σημειώστε ότι αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε και καθαρό αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό, τι υποστηρίζεται, όπως αυτές τις νέες λοιμώξεις μπορεί να έρθουν σε πολλές διαφορετικές επεκτάσεις αρχείων (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... κλπ). Μια πλήρη αναδιαμόρφωση και επανεγκατάσταση είναι εξαιρετικά πρότεινε! Αποφύγετε την υποστήριξη συμπιεσμένων αρχείων (zip / θάλαμος / rar.....etc). Virut μπορεί επίσης να διεισδύσει συμπιεσμένα αρχεία που έχουν. Exe ή. Scr στο εσωτερικό τους. Ασφαλείας των αρχείων πριν από την μορφοποίηση Αν backup τα αρχεία που θα πρέπει να σαρωθούν από ένα καθαρό σωστή προστασία υπολογιστή πριν από την αποκατάσταση. Επίσης πρέπει να προσέξουμε τι σαρωτής χρησιμοποιείται ως μερικά είναι πολύ φτωχή στην ανίχνευση και ακόμη χειρότερα στην προστασία από την εν λόγω λοίμωξης. Στην πραγματικότητα, λόγω της φύσης αυτών των νέων μολύνσεων που πιθανότατα δεν υπάρχουν τα εργαλεία που θα σας προστατεύσουν από σωστά η λοίμωξη. Να είναι πολύ επιλεκτικές και μόνο backup τα αρχεία σας δεν μπορεί να αντικαταστήσει όπως κείμενο των εγγράφων και των προσωπικών φωτογραφίες. Μην πίσω μέχρι το άλλο μηχάνημα! Θα ενδέχεται να μολυνθούν από Virut. Burn to DVD / CD, ένα flash drive ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου που δεν έχει τίποτα άλλο σε αυτό και το οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό θα πρέπει να μολυνθεί από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Προτείνω να τρέξετε τουλάχιστον 3 από τα παρακάτω σαρωτές για τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας. Εκτελέστε την πρώτη σάρωση στη συνέχεια επανεκκίνηση πριν από την εκτέλεση του στη συνέχεια, επανεκκινήστε το δεύτερο, μετά τη δεύτερη πριν από την εκτέλεση του τρίτου. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Removal Tool -) Symantwc W32.Virut Removal Tool -) McAfee αποτραπεί Stinger -) Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool Εάν δεν γνωρίζετε πώς να εκτελέσετε μια νέα εγκατάσταση, χρήση αυτής της ιστοσελίδας -> http://www.windowsreinstall.com/ Πολύ σημαντικό, κάντε τα παρακάτω αμέσως ή το συντομότερο δυνατό! Εάν έχετε κάνει οποιαδήποτε online συναλλαγών, απαιτούν όλες σας τις τράπεζες, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις ενημερώνει ότι μπορεί να είναι θύμα κλοπή ταυτότητας και να θέσει ένα ρολόι για τους λογαριασμούς σας ή / και αλλαγή όλων των αριθμών του λογαριασμού σας. Από ένα καθαρό υπολογιστή αλλαγή όλα σας online συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τράπεζες, χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς, το PayPal, το eBay, online εταιρείες πιστωτικών καρτών, καθώς και κάθε διαδικτυακά φόρουμ ή των ομάδων που ανήκουν σε κ.λπ. ΜΗΝ αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης ή να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή, ενώ χρησιμοποιώντας το μολυσμένο υπολογιστή. Ο εισβολέας θα αποκτήσει το νέο κωδικό πρόσβασης και πληροφορίες συναλλαγή. |
|
| |||
| |||
| ahhhhhhhh = / pretty εκσπλαχνισμένο με αυτό, αλλά αν ο μόνος τρόπος για τη μαντέψει αυτό Πρέπει να γίνει. thanx φορτίων για τη βοήθεια αν =] |
|
| |||
| |||
| Έτος αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να δει. Είναι προερχομένων από τις λήψεις που βρίσκονται κυρίως σε torrent sites. Τίποτα δεν είναι πραγματικά ελεύθερη ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB External HDD και Windows Explorer Προβλήματα | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 19 | 18 Οκτώβρη 2009 10:18 |
| Explorer.exe και Dr Watson postmortem προβλήματα εντοπισμού σφαλμάτων | thingie2 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Δεκ. 2008 19:13 |
| Windows Explorer Προβλήματα ... Νομίζω! HELP! | marky7186 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4ο Σεπ 2008 03:49 |
| Internet Explorer προβλήματα | newbcpu | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 4η Ιαν 2008 21:17 |
| Ένα ζευγάρι με προβλήματα με τον Internet Explorer | af537 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 8η Σεπτεμβρίου 2007 04:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |