kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Problémák a Regedit parancsot, és az Explorer. Exe fájlokat!

Reply

Téma eszközök
Old Június 29 2009, 15:06
Új tag Csoport

Default Problémák a Regedit parancsot, és az Explorer. Exe fájlokat!

szia
Legutóbb a számítógépet már figyelembe problémák. exe fájl, dont tud hogyan kezdődött talán egy vírus vagy valami, de AVG azonosított minden. exe kiterjesztésű a saját programok, fenyegetések és más víruskereső találtam ezeket "fájl nem található", amikor ez történt a program nem tudtam hozzáférni, és a Windows korlátozás üzenet jött. Én egy víruskeresési és eltávolított valamit tudok majd újraindítani kötelező (rossz ötlet probs =) most, amikor induló my pc Explorer doesnt terhelés (akár csökkentett módban) i cant do it via taskmanager-> Futtatás-prog-> Explorer miatt ez ad egy üzenet "Windows nem tud talál" felfedező ". győződjön meg arról, hogy be a nevet és próbálja meg újra." Elolvastam a másik szálat, hogy a vírus nem változott én. exe könyvtárban a rendszerleíró adatbázisban (vagy valami ilyesmi), és utasításokat adjon, hogyan kell a regedit giude és fix, de én vidám regedit hozzáférés révén a parancssorba, vagy run-> regedt32, ha típusú run-> reg szerkesztése mezőben megjelenik a második, majd eltűnik. ive megpróbálja ezt csökkentett módban is.

minden segítséget rögzítéséről ez lehetne, én egy kicsit noob bár ha a már összegyűjtött havnt ^ ^ igen igen lehet, hogy hülye, hogy egy kicsit lol.
Ha bármilyen további információ szükséges kérdezi plz
Old Június 29 2009, 15:17
Moderátor Csoport

Tud éget egy CD-t?

Avira AntiVir Mentőernyők Rendszer

1. Töltsd le a Avira AntiVir Mentőernyők Rendszer
- Ha szükség van egy ingyenes égő kérelem CDBurnerXP működik az összes operációs rendszer a Microsoft Windows 2000 SP4-től.
2. Helyezzen egy üres CD-írót meg és kattintson duplán a letöltött fájlra.
3. A program automatikusan elégeti a CD Önnek.
4. Helyezzük a CD a fertőzött számítógéphez, és indítsa el a számítógépet a CD-t a CD tálca.
5. A bal alsó oldalán a képernyőn vannak 2 flags. Kattintson az egér használata a brit zászló használatát angol.
6. Kattintson a Konfiguráció gombra.

- Válasszuk ki Beolvasás összes fájl
- Válasszuk ki Próbálja megjavítani a fertőzött fájlokat és Nevezni a fájlokat, ha azokat nem lehet eltávolítani
- Válasszuk ki Beolvasás a tárcsázó
- Válasszuk ki Scan for joke programok (Rajzfilmek)
- Válasszuk ki Scan for játékok
- Válasszuk ki Scan for spyware (SPR)

7. Kattints Víruskereső
8. Kattints Start szkenner alján a képernyőn.

9. Legyen Avira befejezni a scan majd távolítsa el a veszélyeket, és megállapították, majd kilép-e a lapolvasó.
10. Vegye ki a CD-ből a CD / DVD tálca, majd újraindítani a számítógépet.

Szükség esetén ez az Tutorial az Avira Megment CD

Old Június 29 2009, 15:20
Új tag Csoport

ty il Próbálja ki =]
Old Június 29 2009, 17:02
Új tag Csoport

A lapolvasó találtam 789 jelentései [w32/virut.gen] kódokat én. exe fájlokat. ive számítógép újraindítása, de ma már a számítógép szokás még induláskor, csak megy egy hurkot a geting a Windows loading képernyő, majd újraindítása, még csökkentett módban is próbáltam, és az utolsó ismert jó konfiguráció nem szerencse. think im screwed
Old Június 29 2009, 17:06
Moderátor Csoport

Idézet:
A lapolvasó találtam 789 jelentései [w32/virut.gen]
Rájöttem, hogy Virut a fertőzés és a nem jó hír az, ami a javítási / eltávolítása fertőzés.

Az alábbi információkat kell válaszolni minden az Ön kérdéseire.

Virut / Sality a vírus fertőzi minden futtatható fájlok és képernyővédők. Virut is nyit egy hátsó ajtót, hogy a támadó a jogosulatlan távoli hozzáférést biztosít a fertőzött számítógépen. Meghatározás: Polimorf vírus.

Nem lehet gyógyítani ezt a fertőzés. Az egyetlen lehetőség az, hogy a teljes újra. Ne próbálja telepíteni a javítást. Megpróbálom javítani fertőzés csak akkor hagyhatja el a számítógép használhatatlanná. Lát Virut a Rise és Virut és egyéb fájl infectors - Korongozás a törölközõt? További információ.

Megjegyzendő, hogy ha úgy dönt, hogy megpróbálja ezt a tiszta, akkor nagyon óvatos, ami alátámasztani, mivel ezek az új fertőzések bejutni sok különböző kiterjesztésű fájlt (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... stb.) A teljes, újra és újra erősen javasolt! Kerülje a mentés tömörített fájlokat (zip / cab / rar.....etc). Virut is behatolnak a tömörített fájlokat is. Exe vagy. Scr bennük.

Fájlok biztonsági mentése előtt formázás

Ha a biztonsági másolat fájlokat kell őket beolvasott a tiszta megfelelően védett számítógép előtt helyreállítva. Vigyázz, mit is lapolvasó használják néhány nagyon rossz észlelésére és még rosszabb védelmére e fertőzés. Valójában természete miatt ezek az új fertőzések ott valószínűleg nem az eszközök, amelyek megfelelő védelmet a fertőzés. Legyen nagyon szelektív, és csak a biztonsági másolat fájlok nem helyettesíthetik például szöveges dokumentumok és a személyes képeket.

Nem menti a másik gépre! Ez valószínűleg fertőzött által Virut. Burn a DVD / CD, flash meghajtó vagy egy külső meghajtó amely nem más, rajta és amely akkor formátumban kell, hogy fertőzött, a biztonsági másolatokat.

Javaslom, hogy fut legalább 3 Az alábbi szkennerek a backup fájlokat. Futtassa az első scan újraindít előtt fut majd a második újraindítás után a második futtatás előtt a harmadik.

-) Dr.Web CureIt!
-) AVG Win32/Virut Removal Tool
-) Symantwc W32.Virut Removal Tool
-) McAfee AVERT Stinger
-) Microsoft Windows rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz

Ha nem tudod, hogyan kell elvégezni a friss telepítés, használja ezt a weboldalt -> http://www.windowsreinstall.com/

Nagyon fontos, a következő azonnal vagy a lehető legrövidebb időn belül!

Ha volna olyan online tranzakciók, hogy minden a bankok, a hitelkártya-társaságok, pénzügyi intézmények, és tájékoztatja őket arról, hogy te is áldozata személyazonosság-lopás és hogy egy óra a számlákat és / vagy változás valamennyi fiókjában számokat.

Egy tiszta számítógép változás mind Az online jelszavakat, beleértve az e-mail, a bankok, pénzügyi elszámolás, PayPal, eBay, online hitelkártya-társaságok, valamint az online fórumokon vagy te tartozik stb

NEM jelszó megváltoztatása, vagy a tranzakciókat, amíg a fertőzött számítógépen. A támadó lesz az új jelszavak és tranzakciós adatait.

Old Június 29 2009, 17:09
Új tag Csoport

ahhhhhhhh = / csinos kibelezve róla, de ha annak az egyetlen módja hiszem azt kell tenni. thanx betölti a segítséget bár =]
Old Június 29 2009, 17:11
Moderátor Csoport

Igen ez az egyik, hogy senki sem akarja látni.

Ez származó egyes letöltések találtam főleg torrent oldalakon. Semmi sem igazán szabad ...

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
1TB External HDD és a Windows Intéző problémák Paul4763 Drives & Removable Media 19 Október 18, 2009 10:18
Explorer.exe és Dr. Watson debugger utáni problémák thingie2 A Windows operációs rendszerek 1 28. december 2008 19:13
Windows gondok ... Azt hiszem! HELP! marky7186 A Windows operációs rendszerek 1 4. Sep 2008 03:49
Internet explorer probléma newbcpu Web böngésző és FTP Clients 1 4. január 2008 21:17
Néhány probléma az Internet Explorer af537 Web böngésző és FTP Clients 2 8. Szeptember 2007 04:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.