![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia Legutóbb a számítógépet már figyelembe problémák. exe fájl, dont tud hogyan kezdődött talán egy vírus vagy valami, de AVG azonosított minden. exe kiterjesztésű a saját programok, fenyegetések és más víruskereső találtam ezeket "fájl nem található", amikor ez történt a program nem tudtam hozzáférni, és a Windows korlátozás üzenet jött. Én egy víruskeresési és eltávolított valamit tudok majd újraindítani kötelező (rossz ötlet probs =) most, amikor induló my pc Explorer doesnt terhelés (akár csökkentett módban) i cant do it via taskmanager-> Futtatás-prog-> Explorer miatt ez ad egy üzenet "Windows nem tud talál" felfedező ". győződjön meg arról, hogy be a nevet és próbálja meg újra." Elolvastam a másik szálat, hogy a vírus nem változott én. exe könyvtárban a rendszerleíró adatbázisban (vagy valami ilyesmi), és utasításokat adjon, hogyan kell a regedit giude és fix, de én vidám regedit hozzáférés révén a parancssorba, vagy run-> regedt32, ha típusú run-> reg szerkesztése mezőben megjelenik a második, majd eltűnik. ive megpróbálja ezt csökkentett módban is. minden segítséget rögzítéséről ez lehetne, én egy kicsit noob bár ha a már összegyűjtött havnt ^ ^ igen igen lehet, hogy hülye, hogy egy kicsit lol. Ha bármilyen további információ szükséges kérdezi plz |
|
| |||
| |||
| Tud éget egy CD-t? Avira AntiVir Mentőernyők Rendszer 1. Töltsd le a Avira AntiVir Mentőernyők Rendszer - Ha szükség van egy ingyenes égő kérelem CDBurnerXP működik az összes operációs rendszer a Microsoft Windows 2000 SP4-től. 2. Helyezzen egy üres CD-írót meg és kattintson duplán a letöltött fájlra. 3. A program automatikusan elégeti a CD Önnek. 4. Helyezzük a CD a fertőzött számítógéphez, és indítsa el a számítógépet a CD-t a CD tálca. 5. A bal alsó oldalán a képernyőn vannak 2 flags. Kattintson az egér használata a brit zászló használatát angol. 6. Kattintson a Konfiguráció gombra. - Válasszuk ki Beolvasás összes fájl - Válasszuk ki Próbálja megjavítani a fertőzött fájlokat és Nevezni a fájlokat, ha azokat nem lehet eltávolítani - Válasszuk ki Beolvasás a tárcsázó - Válasszuk ki Scan for joke programok (Rajzfilmek) - Válasszuk ki Scan for játékok - Válasszuk ki Scan for spyware (SPR) 7. Kattints Víruskereső 8. Kattints Start szkenner alján a képernyőn. 9. Legyen Avira befejezni a scan majd távolítsa el a veszélyeket, és megállapították, majd kilép-e a lapolvasó. 10. Vegye ki a CD-ből a CD / DVD tálca, majd újraindítani a számítógépet. Szükség esetén ez az Tutorial az Avira Megment CD |
|
| |||
| |||
| ty il Próbálja ki =] |
|
| |||
| |||
| A lapolvasó találtam 789 jelentései [w32/virut.gen] kódokat én. exe fájlokat. ive számítógép újraindítása, de ma már a számítógép szokás még induláskor, csak megy egy hurkot a geting a Windows loading képernyő, majd újraindítása, még csökkentett módban is próbáltam, és az utolsó ismert jó konfiguráció nem szerencse. think im screwed |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az alábbi információkat kell válaszolni minden az Ön kérdéseire. Virut / Sality a vírus fertőzi minden futtatható fájlok és képernyővédők. Virut is nyit egy hátsó ajtót, hogy a támadó a jogosulatlan távoli hozzáférést biztosít a fertőzött számítógépen. Meghatározás: Polimorf vírus. Nem lehet gyógyítani ezt a fertőzés. Az egyetlen lehetőség az, hogy a teljes újra. Ne próbálja telepíteni a javítást. Megpróbálom javítani fertőzés csak akkor hagyhatja el a számítógép használhatatlanná. Lát Virut a Rise és Virut és egyéb fájl infectors - Korongozás a törölközõt? További információ. Megjegyzendő, hogy ha úgy dönt, hogy megpróbálja ezt a tiszta, akkor nagyon óvatos, ami alátámasztani, mivel ezek az új fertőzések bejutni sok különböző kiterjesztésű fájlt (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... stb.) A teljes, újra és újra erősen javasolt! Kerülje a mentés tömörített fájlokat (zip / cab / rar.....etc). Virut is behatolnak a tömörített fájlokat is. Exe vagy. Scr bennük. Fájlok biztonsági mentése előtt formázás Ha a biztonsági másolat fájlokat kell őket beolvasott a tiszta megfelelően védett számítógép előtt helyreállítva. Vigyázz, mit is lapolvasó használják néhány nagyon rossz észlelésére és még rosszabb védelmére e fertőzés. Valójában természete miatt ezek az új fertőzések ott valószínűleg nem az eszközök, amelyek megfelelő védelmet a fertőzés. Legyen nagyon szelektív, és csak a biztonsági másolat fájlok nem helyettesíthetik például szöveges dokumentumok és a személyes képeket. Nem menti a másik gépre! Ez valószínűleg fertőzött által Virut. Burn a DVD / CD, flash meghajtó vagy egy külső meghajtó amely nem más, rajta és amely akkor formátumban kell, hogy fertőzött, a biztonsági másolatokat. Javaslom, hogy fut legalább 3 Az alábbi szkennerek a backup fájlokat. Futtassa az első scan újraindít előtt fut majd a második újraindítás után a második futtatás előtt a harmadik. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Removal Tool -) Symantwc W32.Virut Removal Tool -) McAfee AVERT Stinger -) Microsoft Windows rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz Ha nem tudod, hogyan kell elvégezni a friss telepítés, használja ezt a weboldalt -> http://www.windowsreinstall.com/ Nagyon fontos, a következő azonnal vagy a lehető legrövidebb időn belül! Ha volna olyan online tranzakciók, hogy minden a bankok, a hitelkártya-társaságok, pénzügyi intézmények, és tájékoztatja őket arról, hogy te is áldozata személyazonosság-lopás és hogy egy óra a számlákat és / vagy változás valamennyi fiókjában számokat. Egy tiszta számítógép változás mind Az online jelszavakat, beleértve az e-mail, a bankok, pénzügyi elszámolás, PayPal, eBay, online hitelkártya-társaságok, valamint az online fórumokon vagy te tartozik stb NEM jelszó megváltoztatása, vagy a tranzakciókat, amíg a fertőzött számítógépen. A támadó lesz az új jelszavak és tranzakciós adatait. |
|
| |||
| |||
| ahhhhhhhh = / csinos kibelezve róla, de ha annak az egyetlen módja hiszem azt kell tenni. thanx betölti a segítséget bár =] |
|
| |||
| |||
| Igen ez az egyik, hogy senki sem akarja látni. Ez származó egyes letöltések találtam főleg torrent oldalakon. Semmi sem igazán szabad ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 1TB External HDD és a Windows Intéző problémák | Paul4763 | Drives & Removable Media | 19 | Október 18, 2009 10:18 |
| Explorer.exe és Dr. Watson debugger utáni problémák | thingie2 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. december 2008 19:13 |
| Windows gondok ... Azt hiszem! HELP! | marky7186 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. Sep 2008 03:49 |
| Internet explorer probléma | newbcpu | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 4. január 2008 21:17 |
| Néhány probléma az Internet Explorer | af537 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 8. Szeptember 2007 04:55 |
| Téma eszközök | |
| |