פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

בעיות עם Regedit, Explorer ו. Exe קבצים!

Reply

שרשרת כלים
Old 29 יוני 2009, 15:06
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות עם Regedit, Explorer ו. Exe קבצים!

הי
לאחרונה המחשב שלי כבר נתקל בבעיות עם. exe קבצים, dont יודע איך זה התחיל אולי וירוס או משהו אבל כל המזוהים ממוצע. סיומות exe שלי תוכניות כמו איומים ועוד וירוס סורק נמצא בהם "קבצים לא נמצא", פעם זה קרה על תוכנית שאני לא מצליח לגשת אליו עם Windows הגבלה הודעת ניגש. עשיתי סריקת וירוסים והוסרו משהו שאני יכול מחדש comp (רעיון רע probs = /) עכשיו כאשר אני מתחיל לי את המחשב Explorer doesn't לטעון (גם במצב בטוח) אני עושה את זה דרך לשפע taskmanager-> להריץ prog-> Explorer כי זה נותן הודעת "לא ניתן למצוא חלונות," Explorer ". ודא שיש לך הקלדת את השם בצורה נכונה ונסה שוב". קראתי על זה אחר פתילים וירוס עשויה להיות שונה שלי. exe המדריך במערכת הרישום (או משהו כזה) ולתת הוראות כיצד giude דרך regedit ולתקן את זה אבל אני צביעות גישה דרך regedit בשורת הפקודה או על ידי ריצה> regedt32, אם אני סוג ריצה> רג ערוך מופיעה תיבת לרגע ואז נעלמת. ive מנסה לעשות את זה גם במצב בטוח.

כל עזרה על קביעה זו תהיה appreciated, I am a bit of a noob אך אם כבר התאספו havnt ^ ^ אותך יכול להיות כל כך טיפש כדי להוריד אותו קצת LOL.
אם כל מידע נוסף נדרש רק לשאול plz
Old 29 יוני 2009, 15:17
מנהל קבוצת

האם אתה יכול לצרוב תקליטור?

Avira AntiVir החילוץ מערכת

1. הורד את Avira AntiVir החילוץ מערכת
- אם אתה צריך בוער יישום חינם, CDBurnerXP עובד על כל מערכות ההפעלה של Microsoft Windows 2000 SP4 ואילך.
2. מקום ריק תקליטור שלך מבער ו ללחוץ לחיצה כפולה על הקובץ שהורד.
3. התוכנית באופן אוטומטי לשרוף את התקליטור עבורך.
4. מקום שרפו את תקליטור לתוך המחשב המושפע ולהפעיל את המחשב עם תקליטור של מגש התקליטורים.
5. על הצד השמאלי התחתון של המסך יש 2 דגלים. בעזרת העכבר לחץ על הדגל הבריטי להשתמש אנגלית.
6. לחץ על תצורת כפתור.

- בחר לסרוק את כל הקבצים
- בחר נסה לתקן קבצים נגועים ו שינוי שם קבצים, אם אין אפשרות להסיר
- בחר סרוק לחייגנים
- בחר סרוק בדיחה תוכניות (בדיחות)
- בחר סרוק משחקים
- בחר סרוק ריגול (SPR)

7. לחץ על סורק וירוסים
8. לחץ על התחלה סורק בחלק התחתון של המסך.

9. Avira תן לסיים את זה של סריקה ולאחר מכן להסיר את כל האיומים נמצא ולאחר מכן היציאה של הסורק.
10. קח את התקליטור מתוך תקליטור DVD / מגש ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב.

אם יש צורך לראות את זה ערכת לימוד עבור Avira חילוץ תקליטור

Old 29 יוני 2009, 15:20
קבוצת חברות חדשות

טאי אתן לזה ניסיון =]
Old 29 יוני 2009, 17:02
קבוצת חברות חדשות

הסורק למצוא בדו"ח ות של 789 [w32/virut.gen] הקודים שלי. exe קבצים. ive rebooted המחשב אבל עכשיו גם את המחשב wont ההפעלה, זה פשוט עובר בתוך לולאה של geting הטעינה של Windows ולאחר מכן להפעיל מחדש את המסך, גם במצב בטוח, וגם ניסה את Last Known Good Configuration ללא הצלחה. חושב IM מזוין
Old 29 יוני 2009, 17:06
מנהל קבוצת

ציטוט:
הסורק למצוא בדו"ח ות של 789 [w32/virut.gen]
חשבתי שזה היה זיהום ו Virut בחדשות לא טובות ככל תיקון / הסרת הזיהום.

את המידע שלהלן אמור לענות על כל השאלות שלך.

Virut / Sality הוא וירוס כי infects כל קבצי ההפעלה שומרי מסך. Virut גם פותחת דלת אחורית מתן התוקף לא מורשים עם גישה מרחוק על מחשב נגוע. הגדרה: רב צורות וירוס.

אין דרך לרפא את הזיהום. האפשרות היחידה היא לבצע מלא לאתחל מחדש. אל תנסה להתקין תיקון. מנסה לתקן את הזיהום רק להשאיר את המחשב לא שמיש. לראות Virut על עליית ו Virut ועוד קבצים infectors - לזרוק את המגבת? לקבלת מידע נוסף.

שים לב, אם אתה מחליט לנסות לנקות את זה אתה חייב להיות זהיר מאוד על מה הוא גיבוי כמו אלו חדשות הידבקויות יכול לעלות קבצים שונים סיומות (DLL, EXE, SCR, htm, HTML, MP3, AVI, wmv, PDF. .... וכו '). מלאה לאתחל מחדש ולהתקין מחדש הוא הציע מאוד! הימנע גיבוי קבצים דחוסים (ZIP / מונית / rar.....etc). Virut יכולים לחדור גם קבצים דחוסים שיש להם. Exe או. Scr אותם פנימה.

גיבוי קבצים לפני פירמוט

אם אתה כל קבצי הגיבוי יש סריקת מ נקייה מוגן כראוי לפני שחזור המחשב. כמו כן היזהר מה הסורק הוא משמש הן חלק מאוד עני לעבר גילוי ואף גרוע מזה בשעה זו להגנה מפני פגיעה. למעשה, בשל אופי חדש זיהומים אלה יש כלים כי מן הסתם לא יהיה כראוי בהגנה מפני הזיהום. להיות מאוד סלקטיבי ורק גיבוי הקבצים שאתה לא יכול להחליף כמו מסמכי טקסט או תמונות אישי.

אין לגבות אחר מכונה! סביר להניח כי זה להיות נגוע על ידי Virut. לצרוב DVD / CD, כונן הבזק או כונן חיצוני שיש לו על זה שום דבר אחר ואילו אתה יכול לעצב את זה צריך להיות נגועים מן גיבויים.

אני מציע לפעול לפחות 3 של מטה סורקים על קובצי גיבוי. הפעל את הסריקה הראשונה לפני אתחול מחדש ואז מפעיל את השני לאחר מכן לאתחל את השנייה לפני הפעלת השלישי.

-) Dr.Web CureIt!
-) ממוצע Win32/Virut Removal Tool
-) Symantwc W32.Virut Removal Tool
-) McAfee Avert עוקץ
-) Microsoft Windows להסרת תוכנות זדוניות כלי

אם אינך יודע כיצד לבצע טרי להתקין, להשתמש באתר זה -> http://www.windowsreinstall.com/

חשוב מאוד, לעשות את הפעולות הבאות, מיידית, או בהקדם האפשרי!

אם יש לך לעשות כל טרנזקציות מקוונות, תקרא את כל הבנקים, חברות אשראי, מוסדות פיננסיים ולהודיע להם כי אתה עלול להיות הקורבן של גניבת זהות וכדי לשים את השעון על חשבונות ו / או לשנות את כל מספרי החשבון.

מאת נקייה המחשב שינוי הכל הסיסמאות שלך באופן מקוון, כולל דוא"ל, בנקים, חשבונות כספיים, PayPal, eBay, מקוון חברות אשראי, וכן כל הפורומים מקוון או קבוצות אתה שייך וכו '

אינן שינוי סיסמאות או לעשות כל עסקה, תוך את המחשב נגוע. התוקף תקבלו את הסיסמא החדשה ואת פרטי העסקה.

Old 29 יוני 2009, 17:09
קבוצת חברות חדשות

ahhhhhhhh = / די gutted על זה, אבל אם הדרך היחידה שלו מניח שזה חייב להיעשות. thanx המון עזרה עבור אף =]
Old 29 יוני 2009, 17:11
מנהל קבוצת

כן זה הוא אחד שאף אחד לא רוצה לראות.

זה בא מתוך מסוימים מצאו הורדות בעיקר על שטף אתרים. שום דבר לא באמת חופשיים ...

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
HDD 1TB חיצוני ו-Windows Explorer בעיות Paul4763 כוננים & נשלפת 19 18 אוקטובר 2009 10:18
Explorer.exe ו דוקטור ווטסון postmortem הבאגים בעיות thingie2 מערכות ההפעלה Windows 1 -28 דצמבר 2008 19:13
סייר Windows בעיות ... אני חושב! עזרה! marky7186 מערכות ההפעלה Windows 1 4 ספטמבר 2008 03:49
Internet Explorer בעיות newbcpu דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 4th ינואר 2008 21:17
כמה בעיות עם Internet Explorer af537 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 8 ספטמבר 2007 04:55
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.