![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| čau nesen mans dators ir problēmas ar. exe failiem, dont zināt, kā tas viss sākās varbūt vīruss vai kaut ko, bet AVG apzinājusi. exe paplašinājumus manu programmu apdraudējumiem un citu vīrusu skeneris atzina tos par "faili nav atrasts", kad tas notika to programmu es nevarēju tai piekļūt un logi ierobežojums ziņa parādījās. I did virus scan un izņemt kaut ko es pēc tam varētu atsākt comp (slikta ideja probs =) tagad, kad es sāku manu pc Explorer doesn't slodze (pat drošajā režīmā), i cant do it via taskmanager-> Run prog-> explorer, jo tā sniedz ziņojumu "Windows nevar atrast," pētnieks ". pārliecinieties, vai esat ievadījis vārdu pareizi un mēģiniet vēlreiz. Es izlasīju par citiem diegiem, ka vīruss varētu izmainīt manu. exe directory in reģistra (vai kaut kas līdzīgs, ka) un dod norādījumus, kā giude caur regedit un noteikt, bet nevaru piekļūt regedit ar komandrindas vai palaist-> regedt32, ja es tipa gatavojoties> reg rediģēšanas lodziņā parādās otru, tad pazūd. IVE cenšas darīt tā drošais režīms too. jebkurš nosaka tas jāvērtē palīdzēt, es esmu nedaudz noob kaut gan, ja jums havnt jau ir nācies ^ tik ya var būt mēms to uz leju mazliet lol. ja vairāk info ir vajadzīgs tikai jautāt plz |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat dedzināt CD? Avira AntiVir glābšanas sistēma 1. Download Avira AntiVir glābšanas sistēma - Ja Jums nepieciešama bezmaksas degšanas pieteikumu, CDBurnerXP darbus uz visām operētājsistēmām Microsoft Windows 2000 SP4 gada. 2. Novietojiet tukšu CD jūsu degli un veiciet dubultklikšķi uz lejupielādētā faila. 3. Programma automātiski degt CD priekš jums. 4. Vieta dega kompaktdisku ietekmē datoru un sākt datoru ar kompaktdisku CD paplātes. 5. Uz apakšējā kreisajā pusē ekrānam ir 2 karogiem. Izmantojot peli, klikšķiniet uz Apvienotās Karalistes karogu, lieto angļu valodu. 6. Noklikšķiniet uz Konfigurācija pogu. - Izvēlēties Scan all files - Izvēlēties Mēģiniet remonts inficēto failu un Pārdēvēt failus, ja tos nevar noņemt - Izvēlēties Meklēt Zvanītājprogrammas - Izvēlēties Meklēt joks programmas (Joki) - Izvēlēties Meklēt spēles - Izvēlēties Meklēt spyware (SPR) 7. Noklikšķiniet uz Vīrusu skeneris 8. Noklikšķiniet uz Start skeneris apakšā ekrānam. 9. Let Avira apdare tas scan un tad novērst jebkādus draudus atrast un pēc tam izejiet no skenera. 10. Take CD no CD / DVD tray un pēc tam restartējiet datoru. Ja nepieciešams redzēt šo Apmācība par Avira Glābšanas CD |
|
| |||
| |||
| ty il pamēģināt =] |
|
| |||
| |||
| skenera atrasti 789 ziņojumi [w32/virut.gen] kodi manā. exe faili. IVE rebooted datoru, bet tagad dators paradis pat starta, tā vienkārši ir ieradies, sakaru līnijai geting uz logiem kravas ekrāns tad atsākt, pat drošā režīmā un arī mēģinājusi pēdējo zināmo labo konfigurāciju bez luck. domāju im screwed |
|
| |||
| |||
| Quote:
Turpmāk informācija ir atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem. Virut / Sality ir vīruss, kas inficē visus izpildāmos failus un ekrānsaudzētāji. Virut arī paver sētas durvīm nodrošina uzbrucējs ar neatļautu attālu piekļuvi inficēto datoru. Definīcija: polimorfs vīruss. Nav iespējams izārstēt šo infekciju. Jūsu vienīgā iespēja ir veikt pilnu pārformatēt. Nemēģiniet remonts instalēt. Mēģinot noteikt šī infekcija Paliktu tikai datoru nelietojamu. Redzēt Virut par Rise un Virut un citu failu infectors - mešana in Towel? for more information. Ņemiet vērā, ka, ja jūs nolemjat izmēģināt un tīrs, jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar to, kas pastiprina tā kā šo jauno infekciju var iekļūt daudzi citu failu paplašinājumi (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... utt.) Pilnīgs pārformatēt un pārinstalēt ir ļoti iesaka! Izvairieties no pamatnes līdz saspiestu failu (zip / CAB / rar.....etc). Virut var iekļūt saspiestu failus, kas ir. Exe vai. Scr iekšpusē tām. Dublēšana failus pirms formatēšanas Ja jūs backup visiem dokumentiem, tie ir skenēti no tīras pienācīgi tiek aizsargātas PC pirms atjaunošanas. Arī uzmanīgi, kas skeneris tiek izmantota kā daži ir ļoti slikti ir atklāt un pat sliktāk aizsardzībai no šīs infekcijas. Patiesībā sakarā ar raksturu jaunu inficēšanās gadījumu ir iespējams, nav instrumenti, kas būs pienācīgi aizsargātu jūs no infekcijas. Ir ļoti selektīva un tikai dublējuma failus nevar aizvietot, piemēram, teksta dokumentu un personu fotogrāfijas. Nav dublēt uz citu mašīnu! Tas būs iespējams inficēties ar Virut. Ierakstīt DVD / CD, flash drive vai ārējo disku kas ir nekas cits uz to un kas var formatēt, ja tā var inficēties no dublējumkopijas. Es iesaku darbojas vismaz 3 no zemāk skeneru par backup failiem. Palaist pirmo skenēt tad pārstartējiet pirms braukšanas otrais tad pārstartēt pēc otrās pirms braukšanas trešo. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Removal Tool -) Symantwc W32.Virut Removal Tool -) McAfee novērst Stinger -) Microsoft Windows ļaunprātīgās programmatūras noņemšanas rīks Ja jūs nezināt, kā veikt jaunu uzstādīt, izmantot šo tīmekļa vietni -> http://www.windowsreinstall.com/ Ļoti svarīgi, rīkojieties šādi nekavējoties vai cik drīz vien iespējams! Ja Jums ir darīts jebkurā tiešsaistes darījumu, zvanu visiem jūsu bankas, kredītkaršu sabiedrībām, finanšu iestādēm un informē tos, ka Jums var būt upuris identitātes zādzība un likt skatīties uz saviem kontiem un / vai izmainīt visu jūsu kontu numurus. No tīras dators mainīt viss par tiešsaistē paroles, ieskaitot e-pasta, bankas, finanšu kontu, PayPal, eBay, online kredītkaršu kompānijām un visi tiešsaistes forumiem vai grupu Jūs pārstāvat uc DO NOT nomainīt paroles vai arī jebkuri darījumi, vienlaikus izmantojot inficētu datoru. Uzbrucējs saņems jaunās paroles un darījumu informāciju. |
|
| |||
| |||
| ahhhhhhhh = diezgan ķidātas par to, bet, ja tā vienīgais veids minējums tas gotta izdarīt. thanx slodzes palīdzību gan =] |
|
| |||
| |||
| Jā tas ir viens, ka neviens nevēlas redzēt. Tas nāk no atsevišķiem lejupielāde ir galvenokārt par torrent portālos. Nekas nav patiesi brīva ... |
![]() |
|
| Bookmarks |