![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar Nedávno môj počítač bol s problémami sa. Exe, dont know how to začalo možná vírus alebo niečo, ale AVG identifikovať všetkých. Exe príponu moje programy a iné hrozby ako vírus scanner, že u nich ako "súbory nebol nájdený", raz sa to stalo na programe aj bol schopný prístupu a okien obmedzenia správa prišla. Urobil som virus scan a odstráni aj niečo by potom reštartovať comp (zlý nápad probs = /) hneď pri štarte i moji ks bádateľ doesnt zaťaženie (iv núdzovom režime) i cant do it cez taskmanager-> run-prog> explorer pretože dáva správu "Systém Windows nemôže nájsť," objaviteľ ". uistite sa, že ste názov správne, a skúste to znova." Četl jsem na iných závitoch, že vírus by mohol zmeniť môj. Exe adresára v registri (alebo niečo takého) a poskytnúť návod, ako Giuda cez regedit a opraviť, ale i cant regedit prístup prostredníctvom príkazového riadku, alebo spustiť-> regedt32, ak aj typu run-> reg upraviť okno pre druhú potom zmizne. IVE skúša to v núdzovom režime príliš. akúkoľvek pomoc pri stanovení tejto by ocenili, že som trochu Noob keď ak ste už zhromaždili havnt ^ ^ tak ťa môže byť hlúpy, že si trochu lol. prípadné ďalšie informácie, je potrebné len opýtať plz |
|
| |||
| |||
| Môžete mi napáliť CD? Avira AntiVir záchranného systému 1. Stiahnuť Avira AntiVir záchranného systému - Ak potrebujete zadarmo pálenie žiadosti, CDBurnerXP funguje na všetkých operačných systémoch Microsoft Windows 2000 SP4 roka. 2. Miesto prázdne CD do horáka a dvakrát-kliknite na stiahnutý súbor. 3. Program automaticky vypáliť na CD pre vás. 4. Miesto na vypálených CD do postihnutého počítača a spustite počítač s CD v zásobníku CD. 5. Na ľavom dolnom okraji obrazovky je 2 vlajkami. Pomocou myši kliknúť na britskú vlajku používať angličtinu. 6. Kliknite na Konfigurácia tlačidlo. - Vybrať Kontrolovať všetky súbory - Vybrať Skúste opravu infikovaných súborov a Premenovať súbory, ak nemôžu byť odstránené - Vybrať Vyhľadávať dialermi - Vybrať Vyhľadávať vtip programy (Vtipy) - Vybrať Vyhľadávať hry - Vybrať Vyhľadávať spyware (SPR) 7. Kliknite na Virus scanner 8. Kliknite na Štart skener V dolnej časti obrazovky. 9. Let avira povrch je to scan a potom odstrániť akékoľvek ohrozenie zistí a odíde zo skenera. 10. Take CD z CD / DVD zásuvky a reštartujte počítač. Bude-li to potreba vidieť Tutorial pre avira Rescue CD |
|
| |||
| |||
| ty to skúsiť to =] |
|
| |||
| |||
| skenera nájdených 789 správ [w32/virut.gen] Kódy v mojom. exe súborov. IVE restartoval počítač, ale teraz počítač zvyknutý aj spustenie, to prostě jede do slučky geting do okien nakládky obrazovke potom reštartovať, a to ani v núdzovom režime a tiež sa pokúsil o poslednej známej funkčnej konfigurácie bez šťastia. think im šroubovina |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nasledujúce informácie by mali odpovedať na všetky vaše otázky. Virut / Salita je vírus, ktorý infikuje všetky spustiteľné súbory a šetriče obrazovky. Virut tiež otvára zadné vrátka poskytujúci útočníkovi sa neautorizovaný vzdialený prístup do infikovaného počítača. Definícia: Polymorphic vírus. Neexistuje žiadny spôsob, ako liečiť túto infekciu. Vaša jediná možnosť je vykonať úplnú preformátovať. Nesnažte opravu nainštalovať. Pokus o opravu tejto infekcie iba opustiť počítač nepoužiteľný. Vidieť Virut o nárast a Virut a ďalších súborov infectors - Přihozením v Towel? pre viac informácií. Upozorňujeme, že ak sa rozhodnete vyskúšať a čisté toto musíte byť veľmi opatrní na to, čo sa opiera, ako tieto nové infekcie sa môže dostať do mnohých rôznych súborov (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... atď). Kompletné preformátovať a preinštalovať je vysoko navrhol! Vyhnite zálohovanie komprimovaných súborov (zip / cab / rar ..... etc). Virut môžu aj preniknúť komprimované súbory, ktoré majú. Exe alebo. Scr rámci nich. Zálohovanie súborov pred formátovaním Ak máte akékoľvek zálohy súborov, ktoré majú byť testované z čistej riadne chránené PC pred obnovením. Tiež dávajte pozor, čo Skener sa používa ako niektoré sú veľmi chudobné na odhaľovanie a ešte horšie na ochranu z tejto infekcie. V skutočnosti, vzhľadom na charakter týchto nových infekcií je zrejme žiadne nástroje, ktoré budú náležite chrániť vás z infekcie. Je veľmi selektívne a len záložné súbory, ktoré nemožno nahradiť, ako textové dokumenty a osobné fotografie. Nezálohovať na iný stroj! Bude pravdepodobne nakazené Virut. Vypálit na DVD / CD, flash disk alebo na externý disk , Ktorý nemá nič iného na to a ktoré si môžete vo formáte by sa nakazí zo zálohy. Navrhujem spustený aspoň 3 z nižšie skenery na zálohovanie súborov. Plynúť prvým skenovanie potom reštartujte pred spustením druhej potom restart po druhej pred spustením tretej. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Nástroj pre odstránenie -) Symantwc W32.Virut Nástroj pre odstránenie -) McAfee AVERT Stinger -) Microsoft Windows Nástroje pre odstránenie škodlivého softvéru Ak neviete, ako to urobiť čerstvé inštaláciu, používanie tejto webovej stránky -> http://www.windowsreinstall.com/ Veľmi dôležité, že tieto ihneď alebo čo najskôr! Ak ste robili akékoľvek online transakcií, volania všetky svoje banky, spoločnosti vydávajúce kreditné karty, finančným inštitúciám a informovať o tom, že ste sa stali obeťou krádežou identity a dal pozor na svoje účty a / alebo meniť všetky vaše čísla účtov. Z čistého počítača zmena všetko Váš on-line, vrátane hesiel pre email, banky, finančný účet, PayPal, eBay, online kreditné karty a akékoľvek online fórach alebo budete patriť do skupiny, atď DON'T zmena hesla alebo robiť akékoľvek operácie pri použití infikovaného počítača. Útočník získa nového heslá a údaje o transakcii. |
|
| |||
| |||
| ahhhhhhhh = / pretty vypitvané o tom, ale ak je jeho jedinou cestou Domnievam sa, že musím urobiť. thanx bremien za pomoc keď =] |
|
| |||
| |||
| Áno to je ten, ktorý nikto nechce vidieť. Je to prichádzajúce z určitých BitTorrent nájsť predovšetkým na torrent stránok. Nič nie je úplne zadarmo ... |