мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Проблеми са регедит, Експлорер и. Ексе датотеке!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. јуни 2009, 15:06
Нови члан групе

Default Проблеми са регедит, Експлорер и. Ексе датотеке!

бок
у задње време мој рачунар је да има проблема са. ексе датотеке, донт кноткле како је почео, можда вирус или нешто али АВГ идентификовали све. ексе екстензија за своје програме, као претње, а други вирус скенер нађе их као "датотека није пронађена", након што се то догађало да се програм сам био у могућности за приступ Уиндоус и ограничење поруку изађе. Нисам вирус помно што и ја могао ништа уклонио онда поново покретање цомп (лоша идеја пробс = /) сад кад сам покренути моје рачунар Експлорер се учита (чак у безбедном начину рада) и не могу то учинити путем таскманагер-> изводити ПРОГЛА-> Експлорер јер даје поруку "Уиндоус не може пронаћи," Експлорер ". проверите имате ли правилно унели име и покушајте поново." Прочитао сам на друге теме које би могле да има вирус променио мој. Ексе директоријум у регистру (или нешто слично) и дати упуте како да гиуде кроз регедит и то поправити, али ја лицемјерје приступ регедит путем командне линије или изводити-> регедт32, ако сам типа у вожњи-> рег уредити оквир за другу затим нестаје. иве суђен то у безбедном начину рада превише.

причвршћивање на било који помоћ би било поштовати овај, ја сам мало од нооб мада ако хавнт већ окупило толико ыа ^ ^ мај морати неинтелигентни га мало лол.
Ако је било је потребно више информација само питајте плз
Old 29. јуни 2009, 15:17
Модератор / ица групе

Можете ли ми спали ЦД?

Авира АнтиВир Ресцуе Сыстем

1. Доунлоад Авира АнтиВир Ресцуе Сыстем
- Ако треба да бесплатну апликацију спаљивање, ЦДБурнерКСП ради на свим оперативним системима Мицрософт Уиндоус 2000 СП4 надаље.
2. Ставите празан ЦД у ваш пламеник и двоструким кликом на преузету датотеку.
3. Програм ће аутоматски горити ЦД за вас.
4. Ставите у ЦД-а су спалили погођене рачунар и покренете рачунар са ЦД у ЦД-у фиоке.
5. На доњем левом делу екрана се налазе 2 заставе. Коришћење миша кликните на британском заставом да користи енглески језик.
6. Кликните на Цонфигуратион дугме.

- Изаберите Сцан алл филес
- Изаберите Покушати поправити заражене датотеке и Преименуј датотеке, ако они не могу бити уклоњени
- Изаберите Сцан фор диалерс
- Изаберите Сцан фор виц програми (Вицеви)
- Изаберите Сцан за игре
- Изаберите За скенирање спыуареа (СПР)

7. Кликните на Вирус скенер
8. Кликните на Крените скенер на дну екрана.

9. Нека то Авира заврши скенирање, а затим уклоните све претње и онда нађе излаз из скенер.
10. Таке тхе ЦД из ЦД-а / ДВД-плато, а затим поново покрените рачунар.

Ако је потребно да виде овај Туториал за Авира Ресцуе ЦД

Old 29. јуни 2009, 15:20
Нови члан групе

тима дат ћу пробати =]
Old 29. јуни 2009, 17:02
Нови члан групе

скенер пронађено 789 извјештаја [у32/вирут.ген] кодова у мојој. ексе датотеке. Иве поновно подизање система рачунар, али сада је навика, чак за покретање рачунар, то праведан одлази у петље гетинг на Уиндоус лоадинг сцреен потом поновног покретања, чак ни у сафе моду и покушао на последњу добру конфигурацију са ниједан срећа. тхинк им пијан
Old 29. јуни 2009, 17:06
Модератор / ица групе

Куоте:
скенер пронађено 789 извјештаја [у32/вирут.ген]
Сам схватио да је то била Вирут инфекције и није добра вест је што се тиче исправки / уклањања заразе.

У наставку информације би требало одговорити на сва Ваша питања.

Вирут / Салиты је вирус који инфецтс све извршне датотеке и Сцреенсавер. Вирут и отвара задња врата пружање нападача са удаљеним неовлашћен приступ на заражене рачунар. Дефиниција: Полыморпхиц вирус.

Не постоји начин да се овај лек инфекцију. Ваша је једина опција за обављање пуног реформатизовати. НЕМОЈТЕ покуссај поправку инсталирате. Покушавајући поправити ову инфекцију ће само оставите рачунар неупотребљива. Види Вирут у порасту и Вирут и друге датотеке инфецторс - бацање у пешкир? за више информација.

Имајте на уму да ако се одлучите пробати ову чисту и морате бити јако опрезни на оно што је као резервну копију ове нове инфекције може доћи на више различитих датотечних наставака (ДЛЛ, ексе, СЦР, хтм, ХТМЛ, МП3, АВИ, УМВ, ПДФ. .... итд). Потпуни реформатизовати и наново предложен је високо! Избегавајте потпорни компримираних датотека (зип / ЦАБ / рар ..... етц). Вирут може продрети компримовани датотеке које имају. Ексе или. СЦР унутар њих.

Потпорни датотеке пре форматирања

Ако било који сигурносна копија датотеке би требало да буду скениране из чистог правилно заштићена ПЦ пре враћања. Такође будите опрезни што скенер се користи као неки су врло сиромашни у откривање и још горе на заштиту од ове инфекције. У ствари, због природе тих нових инфекција вероватно не постоје алати који ће правилно заштитили од инфекције. Да буде врло селективни и само бацкуп датотека које се не могу заменити као и текстуалне документе и личне фотографије.

Не назад до другог машине! То ће вероватно постати заражене бы Вирут. Бурн за ДВД / ЦД-а, фласх дриве или екстерни диск која је ништа друго на њему и који формат можете га требали постати заражене из резервне копије.

Предлажем да се изводи најмање 3 од доле скенери на бацкуп датотека. Покрени први Сцан затим поново покренути пре покретања другог онда поново подизање система након другог пре покретања трећи.

-) Др.Уеб ЦуреИт!
-) АВГ Уин32/Вирут Ремовал Тоол
-) Сымантуц У32.Вирут Ремовал Тоол
-) МцАфее жаоке одвратити
-) Мицрософт Уиндоус злонамерног софтвера Ремовал Тоол

Ако не знате како то извести чисту инсталацију, користити ову уеб страницу -> хттп://ууу.уиндоусреинсталл.цом/

Врло важно, урадите следеће одмах или у што краћем року!

Ако сте урадили било какве онлине трансакције, позива све ваше банке, кредитне картице предузећа, финансијских институција и обавестити их да сте мај бити жртва крађи идентитета и да ставите гледају на ваш рачун и / или мењати све Ваше бројеве рачуна.

Из чистог рачунару промена све Ваше онлине укључујући и лозинке за е-пошту, банке, финансијски рачуни, ПаыПал, еБаы, он-лине кредитном картицом предузећа и било онлине форумима или групе које припадају итд

НЕ промену лозинке или радите било какве трансакције док користите рачунар заражене. Тхе нападача ће добити нове лозинке и трансакције информације.

Old 29. јуни 2009, 17:09
Нови члан групе

ахххххххх = / гуттед доста о томе, али ако је његов једини начин ваљда мораш бити учињено. Тханкс оптерећења за помоћ иако =]
Old 29. јуни 2009, 17:11
Модератор / ица групе

Па ово је једно да нико не жели видети.

Ит'с долазе из одређених доунлоадс наћи углавном на торрент сајтова. Ништа није уистину слободан ...

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Екстерни ХДД 1ТБ и Уиндоус Експлорер проблеми Паул4763 Дривес & Измјењиви медији 19 18 Окт 2009 10:18
Експлорер.ексе и Др Уатсон посмртан проблеме за проналажење грешака тхингие2 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28 децембар 2008 19:13
Уиндоус Експлорер Проблеми ... Мислим! Помозите! маркы7186 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4. Сеп 2008 03:49
Интернет Експлорер проблем неубцпу Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 4 јануар 2008 21:17
Неколико проблема са Интернет Експлорер аф537 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 8. Сеп 2007 04:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц