![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba olarak "" bulunamadı, bir kere bu oldu dosyaları son benim bilgisayar sorun yaşıyorsanız edilmiştir. exe dosyaları, dont nasıl belki tehdit olarak program ve başka bir virüs tarayıcısı için bir virüs falan ama AVG tüm belirlendi. exe uzantıları başladım biliyorum bunları buldum ve bir pencere kısıtlama mesaj bu erişemedi bir program i kadar geldi. Bir virüs ve kaldırılacak şey Sonra = (kötü bir fikir probs Zorunlu yeniden başlatılması olabilir tarama /) Şimdi ne zaman i (hatta güvenli modda) i cant yapmak taskmanager üzerinden my PC gezginini doesnt doldurulmak başlangıç yaptı-> çalıştırmak yiyecek-> Explorer çünkü bu, "Explorer". doğru adını yazmış ve tekrar deneyin emin "yapmak" pencereleri bulamıyor bir mesaj veriyor. Başka bir iş parçacığı bir virüsün kayıt defteri) ve talimatları nasıl regedit'i aracılığıyla giude ve düzeltmek ama i cant erişim regedit'i komut istemi üzerinden veya çalışmak tarafından> vermek gibi (ya da benim. exe dizini değiştirilmiş olabilir üzerine okudum regedt32, eğer türü dönemde-> bir kutu düzenlemek reg bir saniye sonra kaybolur görünür. ive güvenli modda da bunun çalışır. Eğer havnt olsa zaten toplanan bu mutluluk duyacağız gidermek için herhangi bir yardım, bir noob biraz pm ^ ^ Bunu sana gerekebilir biraz lol aşağı aptal. varsa daha fazla bilgi sadece plz sormak gerekir |
|
| |||
| |||
| Bir CD yazabilir miyim? Avira AntiVir Kurtarma Sistemi 1. Indir Avira AntiVir Kurtarma Sistemi - Eğer, bir yanma uygulaması gerekir CDBurnerXP Microsoft Windows'un tüm işletim sistemlerinde çalışmaktadır 2000 SP4 ve sonrasında. 2. İndirilen dosya üzerinde yakıcı ve çift tıklayın boş bir CD yerleştirin. 3. Program sizin için otomatik olarak CD'yi yazmaya hazır. 4. Etkilenen bilgisayar içine yandı CD'si yerleştirin ve CD tepsisindeki CD ile bilgisayarı başlatın. 5. Dibinde 2 bayraklar ise ekranın sol tarafı. İngiliz bayrağı üzerine İngilizce kullanmak için klik kullanma. 6. Tıklayın üzerinde Yapılandırma düğmesini tıklayın. - Seçin Tarama tüm dosyaları - Seçin Deneyin virüslü dosyaları onarmak için ve Yeni isim ver dosyaları, eğer kaldırılamaz - Seçin Tarama çeviricilerle için - Seçin Tarama şaka programları (TV için) - Seçin Tarama oyunlar için - Seçin Casus yazılım taraması (SPR) 7. Tıklayın Virüs tarayıcı 8. Tıklayın Başlangıç tarayıcı Ekranın alt kısmında. 9. Avira ve sonra tarama's kaldırmak herhangi bir tehdit bitirelim ve sonra tarayıcı dışına çıkmak bulundu. 10. CD, CD çıkar / tepsisi ve bilgisayarı yeniden başlatın DVD. Bu görmek gerekli Örnek Avira Kurtarma CD |
|
| |||
| |||
| ll TY o = deneyin] |
|
| |||
| |||
| Tarayıcı ve 789 raporlar [w32/virut.gen] benim. exe dosyalarını kodlar buldum. ive bilgisayarın yeniden başlatılması ancak şimdi bilgisayar alışkanlık bile başlangıç, sadece windows sonra ekran yükleme yeniden başlatılmasını için geting bir döngü içinde, gider hatta güvenli modda de şans ile bilinen son iyi yapılandırma çalıştı. Sohbet vidalanmış düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bilgi Aşağıdaki tüm soruları cevaplamak gerekir. Virut / Sality tüm çalıştırılabilir dosya ve ekran koruyucular bozar bir virus. Virut de arka kapı bulaşmış bilgisayara izinsiz uzaktan erişim ile saldırganın sağlayan açılır. Tanımı: Polimorfik virüs. Bu enfeksiyon tedavi yolu yoktur. Tek seçenek tam biçimlendirirseniz gerçekleştirmek içindir. NOT onarım yüklemek girişim. Sadece bilgisayarı kullanılamaz bırakıyoruz bu enfeksiyonun düzeltmek için çalışıyorum. Görmek Virut yükselişte ve Virut ve diğer Dosya infectors - havlu Throwing? Daha fazla bilgi için. Not eğer denemeye ve bu da son derece ne bu enfeksiyonlar çok farklı dosya uzantıları (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF girmek olarak yedeklenir konusunda dikkatli olmak gerekir temiz karar. .... vs.) Tam bir yeniden ve yeniden çok önerilir! Sıkıştırılmış dosyaları yedekleme kaçının (zip / kabin / rar.....etc). Virut da sıkıştırılmış dosyalar var nüfuz edebilir. Exe veya içlerinde. Scr. Biçimlendirmeden önce dosyaları yedekleme Eğer onlar doğru geçirmeden önce bilgisayar korumalı temiz taranan gereken tüm dosyaları yedekleme. Ayrıca hangi tarayıcı çok saptayan ve bu enfeksiyondan korumak kötü kötü olarak kullanılır dikkatli olun. Aslında bu yeni enfeksiyonları bu niteliği nedeniyle olasılıkla düzgün bir enfeksiyon sizi koruyacak hiçbir araçlardır. Metin belgelerini ve kişisel fotoğraflar gibi çok seçici olun ve sadece yedekleme dosyaları yerini alamaz. Değil geri bir başka makineye yap! Büyük olasılıkla Virut tarafından enfekte olur. Burn DVD / CD, harici bir sürücü için bir flash sürücü veya Bunun üzerine şey var ve formatlayın Yedekleri tarafından enfekte olacaktır edebilirsiniz. Ben yedek resimler tarayıcıları aşağıdaki en az 3 çalıştırmanızı öneririz. Çalıştır'ı sonra tarama sonra yeniden başlatın ve üçüncü çalıştırmadan önce ikinci sonra ikinci çalıştırmadan önce yeniden doğmuş ilk. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Temizleme Aracı -) Symantwc W32.Virut Temizleme Aracı -) McAfee AVERT Stinger -) Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Eğer nasıl yeni bir yükleme yapıyorsanız, bu web sitesini kullanmak bilmiyorum -> http://www.windowsreinstall.com/ Çok önemli, aşağıdakileri hemen veya en kısa zamanda! Eğer, herhangi bir çevrimiçi işlem yaptığımız tüm bankalar, kredi kartı şirketleri, finansal kurumların arama ve onları bilgilendirmek, bir kurban olabilir kimlik hırsızlığı ve hesapları ve bir saat koymak / veya tüm hesap numaraları değiştirebilirsiniz. Temiz bir bilgisayardan değiştirmek hepsi e-posta, bankalar, mali hesapları, PayPal, eBay için de dahil olmak üzere online şifreleri, sizin gibi çevrimiçi kredi kartı şirketleri ve çevrimiçi forumlar veya gruplara ait DON'T değiştir şifreler veya herhangi bir işlem sırasında virüs bulaşmış bilgisayar kullanarak. Saldırgan yeni parola ve işlem bilgilerini alacak. |
|
| |||
| |||
| ahhhhhhhh = / oldukça gutted hakkında ancak eğer onun tek yolu bu yapılabilir lazım galiba. bu olsa = yardım dan yükler] |
|
| |||
| |||
| Evet bu bir kimse görmek istediğinde. Bazı indirme gelen sel siteler üzerinde gelen. Hiçbir şey gerçekten özgür ... |