менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Проблеми з Regedit, Explorer і. EXE-файли!

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 червня 2009, 15:06
Нові члени групи

Default Проблеми з Regedit, Explorer і. EXE-файли!

Привіт
Нещодавно мій комп'ютер був виникли проблеми с. EXE-файлів НЕ знаю, як це почалося, може бути вірус, чи щось, але AVG визначив все. Розширеннями EXE для моєї програми, як погрози і інший антивірусний сканер знайшов їх як "файлу не знайдено", як тільки це сталося в програмі я не міг отримати до нього доступ і повідомлення вікна обмеження пішла вгору. Я вірусів і видалити я нічого може потім перезапустити Comp (поганою ідеєю Probs = /) тепер, коли я почав мій комп'ютер навантаження doesn't Explorer (навіть в безпечному режимі) Я нахиляє робити це через TaskManager-> Run прог-> Explorer, оскільки Це дає повідомлення "Windows не може знайти," Explorer ". Переконайтеся, що ім'я було введено правильно і спробуйте ще раз". Я прочитав на інші теми, що вірус міг би змінити мою. EXE директорію в реєстрі (або на зразок того) і дає вказівки, як giude через Regedit і виправити її, але я нахиляє Regedit доступ через командний рядок або Run-> regedt32, якщо я типу Run-> р ред вікно на другому потім зникає. Ive намагається робити це в безпечному режимі теж.

будь-яка допомога для вирішення цієї Буду вдячний, я трохи Noob хоча, якщо ви вже зібрали havnt ^ ^ So Ya, можливо, доведеться це німий трохи вниз LOL.
якщо більше інформації необхідна просто запитати PLZ
Old 29 червня 2009, 15:17
Модератор групи

Ви можете записати компакт-диск?

Avira AntiVir рятувальна система

1. Завантажити Avira AntiVir рятувальна система
- Якщо вам потрібно це безкоштовний додаток горіння, CDBurnerXP працює на всіх операційних системах від Microsoft Windows 2000 SP4.
2. Місце чистий компакт-диск у вашій пальнику, і двічі клацніть на переданому файлі.
3. Програма автоматично записати компакт-диск для вас.
4. Місце спалені компакт-диск в заражений комп'ютер і завантажте комп'ютер з компакт-диска в лоток CD.
5. У нижній лівій частині екрана розташовані 2 прапорами. Використання миші клацніть на британський прапор, щоб використовувати англійську мову.
6. Натисніть на Конфігурація кнопки.

- Виберіть Перевіряти всі файли
- Виберіть Спробуйте відновити заражених файлів і Перейменовувати файли, якщо вони не можуть бути видалені
- Виберіть Сканувати дозвонщики
- Виберіть Сканувати жарти програми (Шутка)
- Виберіть Сканування для ігор
- Виберіть Сканування на наявність шпигунських програм (УРП)

7. Натисніть на Антивірусний сканер
8. Натисніть на Почати перевірку в нижній частині екрана.

9. Avira Дозвольте закінчити це сканування, а потім видалити будь-які погрози, а потім знайти вихід з сканера.
10. Візьміть компакт-диск з CD / DVD лоток, а потім перезавантажте комп'ютер.

Якщо необхідно переглянути це Підручник для Avira Rescue CD

Old 29 червня 2009, 15:20
Нові члени групи

Ти дам йому спробувати =]
Old 29 червня 2009, 17:02
Нові члени групи

Сканер Знайдено 789 доповідей [w32/virut.gen] Коди в моєму. EXE-файли. Ive перезавантаження комп'ютера, але тепер комп'ютер звичаєм, навіть запуску, він просто йде в петлю GETING на екран завантаження Windows перезапустіть, навіть в безпечному режимі, а також спробували останньої вдалої конфігурації, не пощастило. думаю, їм різьбове
Old 29 червня 2009, 17:06
Модератор групи

Цитата:
Сканер Знайдено 789 доповідей [w32/virut.gen]
Я вирішив, що інфекція Virut і новини не добре, як далеко, як ремонт / видалення інфекції.

Приводиться нижче інформація повинна відповісти на всі ваші запитання.

Virut / Sality це вірус, який заражає всі виконувані файли і заставки. Virut також відкриває задні двері надання зловмисникові з несанкціонований віддалений доступ до зараженого комп'ютера. Визначення: поліморфний вірус.

Існує немає способу лікування цієї інфекції. Єдиним варіантом є виконання повного переформатування. НЕ НАМАГАЙТЕСЯ ремонту установки. Намагаючись виправити цю інфекцію тільки залишити неможливості використання комп'ютера. Бачити Virut на підйомі і Virut та інших інфекційних файлу - кидати рушник? Для отримання додаткової інформації.

Зауважимо, що якщо ви вирішили спробувати і чистої цього ви повинні бути вкрай обережними на те, що резервні копії як ці нові інфекції можуть потрапити в різних розширень файлів (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... і т.д.). Повний переформатування і переустановки настійно рекомендується! Уникайте копіювання стислих файлів (ZIP / CAB / rar ..... etc). Virut можуть проникнути стислих файлів, які є. EXE або. SCR всередині них.

Резервне копіювання файлів перед форматуванням

Якщо ви резервне копіювання файлів будь-яких вони повинні бути відскановані з чистим належний захист ПК перед відновленням. Також будьте обережні, що сканер використовується як деякі з них дуже бідні з виявлення і ще гірше, на захист від цієї інфекції. Насправді з-за характеру цих нових інфекцій, ймовірно, немає інструментів, які будуть належним чином захистити вас від інфекції. Будьте дуже вибірково і тільки резервне копіювання файлів, які ви не можете замінити як текстові документи і особисті фотографії.

Не створювати резервні копії на інший комп'ютер! Це, ймовірно, заразилися від Virut. Запис на DVD / CD, флеш-накопичувач або зовнішній жорсткий диск які нічого на ній і який ви можете форматувати якщо він заразився з резервної копії.

Ми рекомендуємо вам продовжити принаймні 3 з нижче сканерів на резервних копій файлів. Запуск першого сканування перезавантажте перед запуском другого подальшої перезавантаженням після другого до запуску третього.

-) Dr.Web CureIt!
-) AVG Win32/Virut Removal Tool
-) Symantwc W32.Virut Removal Tool
-) McAfee Avert Stinger
-) Microsoft Windows Засіб видалення шкідливих програм

Якщо ви не знаєте, як виконувати нову установку, використовуйте цей сайт -> http://www.windowsreinstall.com/

Дуже важливо, виконайте такі дії негайно або в найкоротші терміни!

Якщо ви зробили будь-яких онлайнових транзакцій, дзвоніть всі ваші банки, кредитні компанії, фінансові установи і повідомити їм, що ви можете бути жертвою крадіжки і поставити годинник на вашому рахунку та / або змінити всі ваші номери рахунку.

Від щирого комп'ютера зміна всі вашого онлайн паролі в тому числі для електронної пошти, банки, фінансові рахунки, PayPal, eBay, онлайн кредитні компанії і будь-які інтернет-форуми або груп Ви належите до т.д.

НЕ Зміна пароля або робити будь-яких операцій при використанні зараженого комп'ютера. Зловмиснику отримувати нові паролі і перекладу.

Old 29 червня 2009, 17:09
Нові члени групи

AHHHHHHHH = / нутрощів годі про це, але якщо її єдиним способом Guess It Gotta Be зроблено. Thanx навантажень за допомогою, хоча =]
Old 29 червня 2009, 17:11
Модератор групи

Та це одне, що ніхто не хоче бачити.

Воно йде з певним завантаження знайдені в основному на Torrent сайти. Ніщо не є справді вільним ...

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
1TB Зовнішній жорсткий диск і Windows Explorer Проблеми Paul4763 Знімні накопичувачі І ЗМІ 19 18 жовтня 2009 10:18
Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик thingie2 Операційні системи Windows 1 28 грудня 2008 19:13
Провідник Windows проблеми ... Я думаю! HELP! marky7186 Операційні системи Windows 1 4 вересня 2008 03:49
Проблема інтернет-провідник newbcpu Веб-браузери & FTP-клієнти 1 4 січня 2008 21:17
Пара проблем з Internet Explorer af537 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 8 вересня 2007 04:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.