![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Нещодавно мій комп'ютер був виникли проблеми с. EXE-файлів НЕ знаю, як це почалося, може бути вірус, чи щось, але AVG визначив все. Розширеннями EXE для моєї програми, як погрози і інший антивірусний сканер знайшов їх як "файлу не знайдено", як тільки це сталося в програмі я не міг отримати до нього доступ і повідомлення вікна обмеження пішла вгору. Я вірусів і видалити я нічого може потім перезапустити Comp (поганою ідеєю Probs = /) тепер, коли я почав мій комп'ютер навантаження doesn't Explorer (навіть в безпечному режимі) Я нахиляє робити це через TaskManager-> Run прог-> Explorer, оскільки Це дає повідомлення "Windows не може знайти," Explorer ". Переконайтеся, що ім'я було введено правильно і спробуйте ще раз". Я прочитав на інші теми, що вірус міг би змінити мою. EXE директорію в реєстрі (або на зразок того) і дає вказівки, як giude через Regedit і виправити її, але я нахиляє Regedit доступ через командний рядок або Run-> regedt32, якщо я типу Run-> р ред вікно на другому потім зникає. Ive намагається робити це в безпечному режимі теж. будь-яка допомога для вирішення цієї Буду вдячний, я трохи Noob хоча, якщо ви вже зібрали havnt ^ ^ So Ya, можливо, доведеться це німий трохи вниз LOL. якщо більше інформації необхідна просто запитати PLZ |
|
| |||
| |||
| Ви можете записати компакт-диск? Avira AntiVir рятувальна система 1. Завантажити Avira AntiVir рятувальна система - Якщо вам потрібно це безкоштовний додаток горіння, CDBurnerXP працює на всіх операційних системах від Microsoft Windows 2000 SP4. 2. Місце чистий компакт-диск у вашій пальнику, і двічі клацніть на переданому файлі. 3. Програма автоматично записати компакт-диск для вас. 4. Місце спалені компакт-диск в заражений комп'ютер і завантажте комп'ютер з компакт-диска в лоток CD. 5. У нижній лівій частині екрана розташовані 2 прапорами. Використання миші клацніть на британський прапор, щоб використовувати англійську мову. 6. Натисніть на Конфігурація кнопки. - Виберіть Перевіряти всі файли - Виберіть Спробуйте відновити заражених файлів і Перейменовувати файли, якщо вони не можуть бути видалені - Виберіть Сканувати дозвонщики - Виберіть Сканувати жарти програми (Шутка) - Виберіть Сканування для ігор - Виберіть Сканування на наявність шпигунських програм (УРП) 7. Натисніть на Антивірусний сканер 8. Натисніть на Почати перевірку в нижній частині екрана. 9. Avira Дозвольте закінчити це сканування, а потім видалити будь-які погрози, а потім знайти вихід з сканера. 10. Візьміть компакт-диск з CD / DVD лоток, а потім перезавантажте комп'ютер. Якщо необхідно переглянути це Підручник для Avira Rescue CD |
|
| |||
| |||
| Ти дам йому спробувати =] |
|
| |||
| |||
| Сканер Знайдено 789 доповідей [w32/virut.gen] Коди в моєму. EXE-файли. Ive перезавантаження комп'ютера, але тепер комп'ютер звичаєм, навіть запуску, він просто йде в петлю GETING на екран завантаження Windows перезапустіть, навіть в безпечному режимі, а також спробували останньої вдалої конфігурації, не пощастило. думаю, їм різьбове |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Приводиться нижче інформація повинна відповісти на всі ваші запитання. Virut / Sality це вірус, який заражає всі виконувані файли і заставки. Virut також відкриває задні двері надання зловмисникові з несанкціонований віддалений доступ до зараженого комп'ютера. Визначення: поліморфний вірус. Існує немає способу лікування цієї інфекції. Єдиним варіантом є виконання повного переформатування. НЕ НАМАГАЙТЕСЯ ремонту установки. Намагаючись виправити цю інфекцію тільки залишити неможливості використання комп'ютера. Бачити Virut на підйомі і Virut та інших інфекційних файлу - кидати рушник? Для отримання додаткової інформації. Зауважимо, що якщо ви вирішили спробувати і чистої цього ви повинні бути вкрай обережними на те, що резервні копії як ці нові інфекції можуть потрапити в різних розширень файлів (DLL, EXE, SCR, HTM, HTML, MP3, AVI, WMV, PDF. .... і т.д.). Повний переформатування і переустановки настійно рекомендується! Уникайте копіювання стислих файлів (ZIP / CAB / rar ..... etc). Virut можуть проникнути стислих файлів, які є. EXE або. SCR всередині них. Резервне копіювання файлів перед форматуванням Якщо ви резервне копіювання файлів будь-яких вони повинні бути відскановані з чистим належний захист ПК перед відновленням. Також будьте обережні, що сканер використовується як деякі з них дуже бідні з виявлення і ще гірше, на захист від цієї інфекції. Насправді з-за характеру цих нових інфекцій, ймовірно, немає інструментів, які будуть належним чином захистити вас від інфекції. Будьте дуже вибірково і тільки резервне копіювання файлів, які ви не можете замінити як текстові документи і особисті фотографії. Не створювати резервні копії на інший комп'ютер! Це, ймовірно, заразилися від Virut. Запис на DVD / CD, флеш-накопичувач або зовнішній жорсткий диск які нічого на ній і який ви можете форматувати якщо він заразився з резервної копії. Ми рекомендуємо вам продовжити принаймні 3 з нижче сканерів на резервних копій файлів. Запуск першого сканування перезавантажте перед запуском другого подальшої перезавантаженням після другого до запуску третього. -) Dr.Web CureIt! -) AVG Win32/Virut Removal Tool -) Symantwc W32.Virut Removal Tool -) McAfee Avert Stinger -) Microsoft Windows Засіб видалення шкідливих програм Якщо ви не знаєте, як виконувати нову установку, використовуйте цей сайт -> http://www.windowsreinstall.com/ Дуже важливо, виконайте такі дії негайно або в найкоротші терміни! Якщо ви зробили будь-яких онлайнових транзакцій, дзвоніть всі ваші банки, кредитні компанії, фінансові установи і повідомити їм, що ви можете бути жертвою крадіжки і поставити годинник на вашому рахунку та / або змінити всі ваші номери рахунку. Від щирого комп'ютера зміна всі вашого онлайн паролі в тому числі для електронної пошти, банки, фінансові рахунки, PayPal, eBay, онлайн кредитні компанії і будь-які інтернет-форуми або груп Ви належите до т.д. НЕ Зміна пароля або робити будь-яких операцій при використанні зараженого комп'ютера. Зловмиснику отримувати нові паролі і перекладу. |
|
| |||
| |||
| AHHHHHHHH = / нутрощів годі про це, але якщо її єдиним способом Guess It Gotta Be зроблено. Thanx навантажень за допомогою, хоча =] |
|
| |||
| |||
| Та це одне, що ніхто не хоче бачити. Воно йде з певним завантаження знайдені в основному на Torrent сайти. Ніщо не є справді вільним ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск і Windows Explorer Проблеми | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 19 | 18 жовтня 2009 10:18 |
| Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик | thingie2 | Операційні системи Windows | 1 | 28 грудня 2008 19:13 |
| Провідник Windows проблеми ... Я думаю! HELP! | marky7186 | Операційні системи Windows | 1 | 4 вересня 2008 03:49 |
| Проблема інтернет-провідник | newbcpu | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 4 січня 2008 21:17 |
| Пара проблем з Internet Explorer | af537 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 8 вересня 2007 04:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |