μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16ης Μαΐου 2008, 13:05
Μέλος Ομάδα

Default Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ

Γεια σας κατεβάζοντας το Everest Ενώ το σύστημα info εργαλείο Παρατήρησα "ID ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ" και το "κλειδί προϊόντος". Ξέρει κανείς τι είναι αυτά παρακαλώ.
Old 16ης Μαΐου 2008, 13:12
Διαχειριστής Ομάδα

Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι το αναγνωριστικό προϊόντος των Windows και το κλειδί προϊόντος.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16ης Μαΐου 2008, 13:22
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι το αναγνωριστικό προϊόντος των Windows και το κλειδί προϊόντος.

ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι έχεις απλώς διαπίστωσε αυτό που έχει σημασία είναι ένα προϊόν, το οποίο πιστεύω ότι είναι για την πλάκα μου laptop (άδεια), για την οποία κατά την αγορά αυτή. Είναι αυτό σωστό;

Τι είναι το αναγνωριστικό προϊόντος;; μετά
Old 16ης Μαΐου 2008, 13:35
Διαχειριστής Ομάδα

Αναγνωριστικό προϊόντος δεν έχει γράψει, το μόνο Αναδύεται στην οθόνη όταν κάνετε τηλεφωνική ενεργοποίηση.
Old 16ης Μαΐου 2008, 13:36
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ashmehta View Post
Νομίζω ότι έχεις απλώς διαπίστωσε αυτό που έχει σημασία είναι ένα προϊόν, το οποίο πιστεύω ότι είναι για την πλάκα μου laptop (άδεια), για την οποία κατά την αγορά αυτή. Είναι αυτό σωστό;
Ναι.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι; chubsiesmum Λειτουργικά συστήματα Windows 5 11 Απρ 2009 05:26
Νέο προϊόν βασικά ερωτήματα για XP Home P5200 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 7 Φεβ 2009 06:14
Λέξη-κλειδί προϊόντος για tinkerbell Office Suites & Εφαρμογές 5 11 Ιαν 2009 16:04
Product Key Βοήθεια Και Drive επιστολών! PCHardDrive Λειτουργικά συστήματα Windows 12 3 Οκτ. 2008 16:17
Lost Product Key Kona1984hawaii Γενικά Λογισμικό Chat 2 3η Νοε 2007 19:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.