![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας κατεβάζοντας το Everest Ενώ το σύστημα info εργαλείο Παρατήρησα "ID ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ" και το "κλειδί προϊόντος". Ξέρει κανείς τι είναι αυτά παρακαλώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι το αναγνωριστικό προϊόντος των Windows και το κλειδί προϊόντος.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι έχεις απλώς διαπίστωσε αυτό που έχει σημασία είναι ένα προϊόν, το οποίο πιστεύω ότι είναι για την πλάκα μου laptop (άδεια), για την οποία κατά την αγορά αυτή. Είναι αυτό σωστό; Τι είναι το αναγνωριστικό προϊόντος;; μετά |
|
| |||
| |||
| Αναγνωριστικό προϊόντος δεν έχει γράψει, το μόνο Αναδύεται στην οθόνη όταν κάνετε τηλεφωνική ενεργοποίηση. |
|
| |||
| |||
| Ναι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι; | chubsiesmum | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 11 Απρ 2009 05:26 |
| Νέο προϊόν βασικά ερωτήματα για XP Home | P5200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 7 Φεβ 2009 06:14 |
| Λέξη-κλειδί προϊόντος για | tinkerbell | Office Suites & Εφαρμογές | 5 | 11 Ιαν 2009 16:04 |
| Product Key Βοήθεια Και Drive επιστολών! | PCHardDrive | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 3 Οκτ. 2008 16:17 |
| Lost Product Key | Kona1984hawaii | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Νοε 2007 19:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |